Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Ti minek örülnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti minek örülnétek a legjobban? Mit vegyek a barátomnak a születésnapjára?

Figyelt kérdés
21 éves lesz, és kb. 4 hete járunk. 18/L
2011. aug. 23. 19:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azért köszi 21:29-es, mert nekem vlh nem jönnek a jó ötletek. :D
2011. aug. 23. 21:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, te jársz vele, te ismered, legalábbis, jobban, mint mi. Ha valamiről biztosan tudod, hogy szeret, akkor valami olyasmit, vagy azzal kapcsolatosat tudsz neki adni. Pl ha szereti a zenét, akkor írhatsz neki egy dalt, és elénekled neki (ha jó fej, az se baj, ha rossz a hangod, mert akkor még vicces is a dolog, és mindketten egy nagyon jót nevettek rajta), vagy ha van autója, és szereti is (melyik pasi nem), akkor vehetsz hozzá valami kis aranyos dolgot, amit kirakhat a visszapillantóra csüngeni, vagy ilyesmi. Ha művészetpárti, akkor elmehettek színházba, múzeumba, akárhova. Vagy meglepheted azzal, hogy főzöl neki valami finomat- "egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út" alapon. Vagy veszel új szexi fehérneműt, és egyszer azzal várod a szobájában. Mármint, hogy csak az van rajtad, és gyertyák sejtelmes fénye világítja be számára tökéletes tested... Kezedben egy pohár bor, és sejtelmesen suttogod: boldog szülinapot.

Így hirtelen ennyi, de most megszállt a művészi ihlet. :D Remélem adtam pár jó ötletet, vagy ha nem is, de némi ihlet rád is átszállt az interneten keresztül tőlem... :D

2011. aug. 23. 21:57
 13/20 A kérdező kommentje:
1 szöveget már írtam is neki, mivel gitározik és gondoltam örülni fog neki, de azt csak úgy, nem volt különösebb alkalom és hát örült is, de még nem született rá meg a tökéletes dallam... és most így eszembe jutott, h esetleg hha vennék 1 parfümöt neki?... mert a múltkor azt emlegette, h kifogyott neki, csak azt nem tudom, h pontosan milyet szeret, de eddig még csak ez jutott eszembe, jah, meg még az, h ha beállítanék 1 üveggel... :D
2011. aug. 23. 22:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Na, most is hiába törtem az agyam... :D De nem baj, az a lényeg, hogy örömet szerezz neki. :) És hát, te tudhatod igazán, mit szeretne, és mit nem. :) Mi csak tippeket adhatunk... :) Szerintem nem rossz ötlet a parfüm és az üveg ital. :D A pasik többsége szereti a praktikus dolgokat, amennyire én tudom... :D
2011. aug. 23. 22:07
 15/20 Solarian ***** válasza:

Lakat666

Dezodoron és boron kívül? sört, töményet, zene CDt(ha tod milyenfajta zenét szeret)

2011. aug. 23. 22:13
 16/20 A kérdező kommentje:
köszi nagyon, h azért gondolkoztál te is, és ki tudja, h még mi lesz végül belőle... :)
2011. aug. 23. 22:14
 17/20 Solarian ***** válasza:
nekem legjobban a CD tetszene.
2011. aug. 23. 22:15
 18/20 anonim válasza:
az én barátomnak egy párnát adtam amin a közös képünk van amin nagyon boldogunk vagyunk, imádta...csak ugy megsúgom
2011. aug. 23. 22:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Akkor valami olyan dolgot, aminek hasznát is veszi, de ne ilyen giccses lányos baromságokat.

Négy hét alatt nem lehet teljesen megismerni valakit, de azért egy-két dolgot már tudhatnál róla.

2011. aug. 23. 22:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Én a barátomnak egy tortát sütöttem mert édes szájú, és vettem neki egy aftershavet, mert épp az volt neki kifogyoban. :D
2011. aug. 24. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!