Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó, hogyha a barátomnak 22. születésnapjára digitális képkeretet veszek? Fiúk, ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!! :)
Remélem tudtok segíteni! :)
2011. febr. 14. 18:55
2/9 anonim válasza:
ne haragudj de a digitális képkeret a legötlettelenebb, és legkényelmesebb "ajándék". én valami személyesebbnek örülnék, pl. egy albumba ragaszthatnál képeket és alájuk írhatnál valami hozzá kapcsolódó történetet vagy bármit. ez csak egy példa, de inkább gondolkozz még...
3/9 A kérdező kommentje:
még csak 1 hónapja vagyunk együtt...
2011. febr. 14. 19:01
4/9 anonim válasza:
Azért ez a digitális képkeret elég drága ajándék lenne,egy barátnak...Ha már képeket akarsz adni akkor tényleg csináld úgy ahogy előttem írták.Fényképalbumba,szövegekkel kiegészítve..
5/9 anonim válasza:
1 hónap után meg főleg ne vennék ilyen drága ajándékot
6/9 anonim válasza:
Inkább olajat vegyél én leginkább 5L 0w40 Mobilmotorolajnak örülnék a legjobban
7/9 anonim válasza:
Drága és fölösleges. Csak egy újabb kacat lenne. A digitális képkezeteket semmire se lehet használni és a fiúk egyébként sem olyanok, hogy minden kis vackot beleraknának, hogy nézegessék. Arra ott van a számítógép.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Karácsonyra vettünk ilyet a mamáimnak, mivel ők nem tudják használni a számítógépet...aki tudja, annak minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!