Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátnőm születés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátnőm születésnapjára?

Figyelt kérdés
Nem sokára 17. éves lesz és nem igazán tudom, hogy mit vegyek neki. Valami olyasmit szeretnék, amiről mindig eszébe jutok. Előre is köszönöm!
2011. okt. 2. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
csináltass valami egyedit ajándékboltban
2011. okt. 2. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:

én barátnőmnek vettem egy párnát: nem sziveset mert az azért valahogy késöbb már rossz lesz ha esetlegesen vége. az a lényeg hogy jó puha legyen :D

meg egy apró kis plüsst ami tiszta aranyos volt :)

párnát ha olyan tipus alváskor magához ölelheti, plüss meg olyan tenyérbe illő volt.

és örült neki. de nem tudom te barátnőd mennyire díjazza az ilyeneket. én tudtam hogy ezeket szereti :)

2011. okt. 2. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem
2011. okt. 2. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Karkötő? :)
2011. okt. 2. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezeket a kérdéseket!
2011. okt. 2. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!