Elsősorban lányokhoz szólnék. Akarok valamit venni egy lánynak nőnapra, aki nem a barátnőm de már alakulgat a dolog. És megakarom tőletek hogy mi minden lány álma? Minek örülnétek a legjobban?
Nos nőnapra nem szokás túl nagy ajándékot adni, szóval gyakorlatilag kötött a helyzet. De ha elfogadsz egy tippet a virágot is lehet úgy adni hogy személyesebb legyen. Például hagyd a hagyományos vágott virágot a francba, vegyél cserepest, és tegyél mellé egy pálcát amin van egy felirat hogy tőled kapta stb... Ezt már csak ki tudod találni.
Én ilyet adtam a barátnőmnek tavaly, már jártunk akkor de még nagyon friss volt a kapcsolatunk, de a lényeg az hogy én ilyen személyes ajándékot adtam neki, én egy harangvirágot ültettem bele, és kinőtt és nagyon szép volt, tetszett neki. A cserépre írtam rá egy felíratott, hogy tőlem kapta 2012 nőnapjára. Azóta is a szobájában van gondozza, foglalkozik vele és olyankor amikor csak megjelenik a szeme sarkában már tudja hogy az tőlem van és egyből rám gondol. Sikeres ajándék volt ez, apja csak nézett hogy én mit ki nem találtam :D
Vagy hajtogass neki egy ilyet... Én ilyet adok általában ha valakit nagyon bírok vagy tetszik, és nagyon örülnek neki.
Egyszerű és látszik rajta, hogy foglalkoztál vele, nem csak megvetted a virágosnál...(Esetleg egy nevet rá lehet írni, vagy akármilyen üzenetet ha volt valami vicces pillanatotok amire tuti hogy mindketten emlékeztek)
Hajrá!
Én bizony a virágnak örülnék a legjobban! :)
Egy egyszerű frissen vágott kis csokrot is fel lehet dobni, vannak nagyon szép kis díszek, amiket bele tudnak szúrni a virágkötők, egy ilyenről pl. biztosan te jutnál az eszébe. Vagy ha még személyesebbet szeretnél, csinálj egy kis kártyát egy kedves üzenettel és tűzd bele azt a kis csokorba. :)
Én egy ilyesmi ajándéknak nagyon örülnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!