Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a dolog bevállna a csajnál?
Ismerkedek egy iskolatársammal, egy évvel fiatalabb, mint én és elvétve dumálunk facebookon. Szombaton éjjel fél egyig írkáltunk. Ha szeretnék tőle többet mint barátságot és rám írna vmikor, akkor írhatom ezt, ha szeretném elhívni őt személyesen megismerkedni?
Tehát a lány rám írna:
lány: Szia
én: szia
lány: mizu? (vagy hasonló)
én: bocsi, de most nincs időm beszélni, viszont nagyon szívesen elhívnálak valamelyik nap suli után meginni valamit:)
lány: (szerintetek mit szólna?)
Élőben még nem beszéltünk csak 2x facebookon, de ott közvetlenül mentek a smiley "párbajok":D
Lányok, ti mit válaszolnátok?
Köszi a válaszokat előre is!
17/f
smiley párbaj? az nem az, amikor nem tudsz mit írni, és csak vigyorgó fejet küldesz? mert az azért nem túl jó jel...
amúgy ellőheted, nem kell tartanod a közvetlen beszélgetéstől... ahogy leírod, kijelentkezel, elmész brunyálni, enni, meg Tv-zni, aztán visszamész, és találsz a portádon egy levelet... ha negatív a válasz, akkor nem kell rá válaszolni, ha nem kérdez
Nem arra a szánalmas smiley párbajra gondolok, hanem arra, hogy olyan jót tudtunk beszélni, hogy tele raktunk a szöveget smileykkal és mégis értelmesen tudtunk dumálni.
Akkor pl. a "most nincs időm" cucc helyett menne az, hogy "most el kell mennem egy kis időre, de..." és ez így már pozitívabb lenne, nem de?
Valamint milyen "ürüggyel" írhatnék rá, ha ő nem ír? Az ilyen "szia szia mizu semmi" dolgoktól kiráz a hideg. Legutóbb is egy véleménykérés miatt írtam rá, amiből végül egy óra chat lett. Nos?:)
Jólvan, a max smile ennyi volt: :D:D:D (tõle)
Nem kell fél oldalas xD -kre gondolni..
Oké, csak így mindjárt "falba" ütközne és azonnal döntés elé állítanám még mielõtt rám írna.
Ha megkérdezi, hogy ez rande akar e lenni, akkor mit írjak? "Akár:)" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!