Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szemét dolog tőlem?
Figyelt kérdés
szóval az a helyzet hogy nem nagyon randizgattam eddig össz eddig 2 randim volt értleem szerűen barátom sem volt..
2 hónapja volt egy randim és nekem tetszett a srác de ő közölte hogy mással alakul neki inkább és nagyon fájt de elfogadtam és akk neten sok sráccal beszélgettem és most van 2 akivel tlaizni fogok.. és ez gáz hogy 2 sráccal talizok különböző időpontokban? egyik se tetszik kifejezetten de mindenki más élőben..
igazából úgy érzem hogy nem hiányzik senki vmikor meg rámjön hogy legyen már pasim..
16l
2013. febr. 19. 21:40
1/4 anonim válasza:
2kozul valaszd ki azt amelyiket netalantan tudnad szeretni es annyi. egy sima talalkozas meg nem jelent semmit.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem gáz1-2 szer,de ha kicsit jobban megismerted őket,döntsél,mert 2 fiút hülyíteni-szemétség.
3/4 A kérdező kommentje:
persze énis így gondoltam de lehet hogy egyik se fog bejönni
2013. febr. 19. 21:49
4/4 anonim válasza:
Am, ha csak ritkábban jön rád az, h kell egy pasi, mint hogy jól érzed magad így is. Akkor hagyd a francba a fiúkat. Ráérsz még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!