Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemét dolog volt ez tőlem vagy épp ellenkezőleg? Történet lennt
A lány nagyon aranyos, egyszer találkoztunk, jól elbeszélgettünk. Távolság szerintem elég sok egymás között, akkor megbeszéltük hogy nem lesz több köztünk ez miatt.
De utána megint úgy lett hogy cask kellene találkozni. Holnap találkoznánk de akárhányszor gondolok a találkozóra mindig arra gondolok hogy el se kezdjem inkább. Egyrészt a távolság( vonat, bkv kb. 2,5óra) , meg egyéb gondjaim vannak amiért nem pedig nagyon jó lenne eddigi két silány kapcsolatom után amit nézhetünk semminek is mintha nem is lett volna még barátnőm. Szeritnetek szemét vagyok hogy lemondtam így érvelve? szerintem jobb minthogy pár hét múlva hagyjuk abba mikor már talán lenne kötődés. Hogy vélekedtek? Ne kíméljetek csak az igazat! 18/F
Egy esélyt mindenképp megérne, de ha egyből így állsz hozzá a dolgokhoz, hogy távolság, meg előző kapcsolat....szóval ez nem így működik.
Nekem pl. megérne még 3 óra utazást is, hogy lássam azt akit szeretek....de hát nem vagyunk egyformák. (hála az égnek...)
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:12
háth ha képes vagy fenn akadni ilyenen akkor te se lehetsz agyiszinten több:D
Tavkapcsolatba vagyok en is.
Nem bantam meg h ezt valasztottam mert azota mar a menyasszonya vok:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!