Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok "lúzer" "nőgyűlölő" "mocsok" "szemét"?
1. nem gyűlölöm a nőket én ilyet sose mondtam... (inkább ők engem)
2. még gyerek vagyok... legalábbis 17 éves vagyok és az még közel sem felnőtt.. legalábbis én igy gondolom
elb*szott világnézet és lúzerség: ne higgy nekik! mindet 2 dolog érdekli: pénz, hogy nézel ki. ha pénzed is van meg jól nézel ki akkor rohadt jó csajod lesz ha az egyik van csak akkor is lehet jó csajod ha egyik sincs akkor lehúzhatod magad (mint én)
nőgyűlölés és további mégtöbb lúzerség: am meg hogy "így sose lesz barátnőm" ... leszarom, szükségem nincs rá, semmi olyat nem tudna nyújtani amire feltétlen szükségem lenne... és így még a kevéske kis pénzemet is magamra költhetem... király dolog ;)
még mindig lúzer: azért szidom őket mert ők is ugyan ezt csinálták-csinálják velem... eddig ok nélkül kaptam a szidásokat mostmár legalább okot adok rá.. szóval szívességet teszek nekik... köszönjék meg :)
ha nem érted, akkor szopacs, én nem magyarázom el neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!