Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Nagyon szemét vagyok? Vélemények?
Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok (18/F). Nem érzem azt, hogy ideje lenne megállapodnom, ezért lényegében csak szórakozok a lányokkal. Ha van kapcsolatom, nem veszem komoly és épp van. Egyszerűen nem érdekel, ugyanúgy elmegyek bulizni, és ismerkedek más lányokkal majd ha kiderül akkor vége de addig egy szót se szólok a jelenlegi barátnőmnek. Viszont, ami szemet szúrt az utóbbi időben, hogy a lányok nem távolodnak tőlem sőt (!) közelednek. Gyakran volt olyan, hogy lány "szedett" fel engem (buliban, utcán, interneten). Mindre volt példa. Sajnos engem ez zavar, mármint amit csinálok és ami velem történik. Nem vagyok focista páva, nem vagyok vasalt hajú b*zi. Átlag családból származok, amit akarok átlagban megkapom. Hajam rövid és barna, a szemem is, járok konditerembe, nagyon enyhén mackós vagyok, mégis sikerül. Örülök neki meg minden, de kicsit azért zavar.2011. aug. 14. 02:14
1/10 anonim válasza:
Hát egy picit az vagy. :(
De annyira nem baj. Ebben a korban még csak ismerkedsz a másik nemmel. :)
2/10 anonim válasza:
Simán gyökér vagy...
Nyugi a fagyi vissza nyal...
3/10 A kérdező kommentje:
Legyen szerencsém utsó. :)
Amúgy már régóta megy ez. :S
2011. aug. 14. 02:21
4/10 napietus válasza:
szerintem a Te korodban ez a normális. ráérsz még "megállapodni", inkább az a vicces, mikor korodbeli fiúk a 2 hónapos aktuális csajukról már szinte mint a feleségükről beszélnek :)
5/10 anonim válasza:
Az nem baj, hogy nem szeretnél megállapodni, de akkor ne is kerülj kapcsolatba senkivel. Játssz nyílt lapokkal, vállald, hogy csak szexre van szükséged, és akkor csak az közeledjen hozzád, akinek szintén csak arra van.
6/10 anonim válasza:
Akkor minek kezdesz kapcsolatot?? Inkább éld ki magad, aztán, ha úgy érzed, majd kezdesz egy komoly kapcsolatot! 18 évesen tényleg nem kell megállapodnod.
7/10 A kérdező kommentje:
Én senkinek nem mondok olyat ami kétértelmű lenne.
2011. aug. 14. 15:46
8/10 anonim válasza:
A természetedejn változtathatsz.
És a csajoknak azert jon be, mert életbe lép az alfahím effekted.
9/10 anonim válasza:
Legyél őszinte a csajokkal. Vállald fel, hogy nem ők az egyetlenek és mondd meg nekik. Értékelni fogják, és tudják mihez tartsák magukat.
10/10 anonim válasza:
Ezt a csajoknak is mondd meg, úgy a korrekt... Elég bunkóságnak tartom, ha egy csaj akinek mondjuk te vagy az első barátja ilyen mód kibabrálva érezze magát. Lehet csomó időre elveszed a kedvét a másik nemtől... Nem tudod milyen rossz dolgot csinálsz... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!