Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék? Annyira szarul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Annyira szarul esik. Vélemények?

Figyelt kérdés
Péntek este összenyaltam egy velem egykorú sráccal...nagyon jo volt, minden simán ment, mikor másnap reggel 8-kor kapom az sms-t, hogy maradjunk barátok stb. Ez még mindíg nem zavart, hiszen nem volt nagy szám. Mondjuk tetszett nagyon is a pasi, de nem izgatott különösebben...csakhogy beszéltem az egyik legjobb barátnőmmel, aki az ő unokatesoja, s elárulta, hogy a pasinak csak csaj hiánya volt, s igazábol más csajt probál felszedni...hát ez erősen rosszul esett...nem első alkalom volt, hogy pasizok meg minden, de ez igy egybevéve fájt...egy suliba járunk s köszönünk egymásnak, elkerülés lehetetlen barátnőm miatt, de akkor most, hogy viszonyuljak hozzá? Probálom lazán venni, s elfelejteni, de én erősen belezugtam. Mit tehetnék? Azzal a csajjal, akivel össze akar jönni tisztába vagyok vele, hogy nem vehetem fel a versenyt, nem is szándékoztam, de akkor hogyan tovább? Játszott velem...felejtsem el?
2011. szept. 19. 17:25
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és 15/l...bocsi, hogy hosszu lett, de remélem nem gond :)
2011. szept. 19. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Legközelebb csak okosan nyalj össze másokkal!
2011. szept. 19. 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedveltem őt és azt hittem ő is engem...honnan tudtam volna?
2011. szept. 19. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem volt nagy szám,de te belezúgtál...mellesleg addig nem is volt probléma,amíg ki nem derült,hogy eredetileg nem is rád hajtott...játszott veled,és még megkérdezed,hogy mit csinálj?:D

http://www.youtube.com/watch?v=nURwRjh_TUw

2011. szept. 19. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Mentsd a büszkeséged, nehogy észrevegyék, hogy a dolog rosszul érintett! Ne egy összezuhant kis szerencsétlent lásson benned, hanem az jöjjön le neki, hogy "a francba ,miért hagytam ki ezt a csajt"! Arra gondolj, hogy ettől nem dől össze a világ, 3 nap múlva elfelejtik, olyan gáz dolgot nem is csináltál, ennyi, sza.rd le!

És fogadj meg egy tanácsot, ismerkedés napján minél kevesebb dologba menj bele. Akit tényleg érdekelsz, az keresni fog akkor is, ha nem smárolsz vele rögtön első este. Tudom, hogy mennek a dolgok, de akkor is igyekezz először minél kevesebbet. Beszélgetés, ismerkedés, max. egy búcsúpuszi, ha hazakísér. Legyen előbb rendes randi, tényleg érdeklődjön a srác irántad, ne csak részegen fogdosson a buliban.

2011. szept. 19. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
így van, felejtsd el a srácot, és ne fuss utána semmiképp!
2011. szept. 19. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor ez most hogy is van?....ő csak azért kell neked mert neki nem te kellesz....
2011. szept. 19. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!