Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok "lúzer" "nőgyűlölő" "mocsok" "szemét"?
ilyen szempontból nyomorék vagyok tényleg... mert nem iszok egy kortyot se... eddig se... és ezután se tervezem... bulizni nem járok: 1 kicsinek érzem magam a bulizáshoz
2. nem is nagyon izgat a dolog
3. sose hívott senki egyedül meg még úgyse lenne kedvem
nekem semmi bajom nincs a nőkkel... nekik van velem bajuk... eddig ilyen kis kedves vicces fiú voltam próbáltam minden lánnyal rendes lenni.. nem néztem hogy mennyire néz ki jól... de ez mindenkinek kevés!!!
szal változom...
Ahha.. Azért mert rosszaknál próbálkoztál, most már mindenkitöl elfordulsz... Az a vicces, hogy sajnálni se tudlak már, pedig te épp hogy sajnáltatni akarod magad.
Neked kell változtatnod ezen a hülye felfogásodon és az nem segít benne, ha azt mondjuk, hogy jajj de mennyire igazad van, mert nagyon nincs.
bocs a kifejezésért de f*szomnak van szüksége a sajnálatotokra...
am 17 éves vagyok, és nem éreztem magam éretlennek a "nőkhöz"... de már mostanában nem tulzottan érdekel a dolog.. ez van... de nemtom miért baj ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!