Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most egy szemét rib*anc vagyok?
Figyelt kérdés
Na szóval...Úgy volt, hogy elhívott randizni, mikor még elhívott egy kicsit tetszett, egészen addig még el nem jött az a nap. Elindultam, és azt éreztem, hogy nincs hozzá kedvem, és, hogy az a valaki már nem tetszik. Most velem van a hiba? Elkezdtünk beszélgetni, és semmi különöset nem éreztem, mintha csak szimplán találkoztam volna egy barátnőmmel...nagyon aranyos ez a fiú, meg szimpi, de nem érzek többet barátságnál, pedig mielőtt találkoztunk a randi előtti napokban kicsit tetszett is, meg minden, de most...nem. A lényeg, hogy az nap este bevallotta, hogy szeret, meg minden, én meg azt mondtam, hogy maradjunk még csak barátok, aztán meg ahogy alakul. Nem akartam szemét lenni vele, ez nem az én stílusom..Nem tudom, hogy mi lett velem, és ettől az egésztől úgy érzem magam, mint egy köcsög f*fej ribanc, aki játszik más érzéseivel...De nekem nem ez a célom..Hogy tudnám neki elmondani, hogy maradjunk barátok? Meséljem el neki az egész sztorit? Nem szeretném megbántani, mert az nekem is nagyon fájna!! Lehet, hogy el se kellet volna mennem a randira? De akkor nem tudom meg, hogy igazából mit érzek, nem? Léci írjatok, és segítsetek, mert ez nagyon komoly dolog!! Előre is köszi!!2011. ápr. 11. 18:03
1/11 anonim válasza:
igen, most akkor egy szemét r*banc vagy:D
2/11 anonim válasza:
Valószínüleg nem érzel iránta semmit.Ne aggódj,ettől nem vagy szemét ribanc,és nem játszol az érzéseivel,hisz korrekt módon elmondtad neki mi a helyzet,azzal meg h elmentél a randevúra csak egy esélyt nyitottál magadnak és a srácnak arra h legyen valami,de neked nem tetszett,hát istenem,megesik az ilyen.Viszont ez a maradjunk barátok dolog,nem jó ötlet,ha a srác tényleg szeret...neki csak kínszenvedés
3/11 anonim válasza:
akkor leszel szemét ri*banc ha nem mondod meg neki, hogy te nem vonzódsz hozzá! hogy utána barátok lesztek azt kétlem, de legyél vele őszinte! senki se szereti lerombolni mások illúzióit, de néha muszáj. ha nem akarsz vele kiszúrni akkor megmondod neki, hogy sem most, sem később!!!!
4/11 anonim válasza:
A legkevésbé akkor bántod meg, ha őszintén elmondod neki, hogy nem érzel iránta vonzalmat. Maradjatok barátok.
6/11 A kérdező kommentje:
Huh, te egy igazi nagy nőgyűlölő lehetsz..... ://////
2011. ápr. 11. 18:36
7/11 anonim válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok, én még általános iskolába mondtam idejekorán hogy szeretek valakit. Hosszú távon mindegy hogy koptatod le a srácot, így is úgy is tanulni fogtok belőle mindketten belőle.
9/11 anonim válasza:
Egyszerűen felajánlod neki, hogy barátok lehettek de több NEM. Azután már az ő döntése, hogy ezt elfogadja-e vagy nem. Ha elfogadja, akkor van rá esély, hogy ez neki előbb utóbb csak rosszabb lesz, de ez már az ő baja, te tisztáztad vele a helyzetet. Lényeg hogy őszinte legyél.
10/11 anonim válasza:
Ezt tanuld meg kicsiszívem, hogy a nők a legtöbb helyzetből szarul jönnek ki, és nemtudsz mindenkivel békében kijönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!