Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét dolog volna választás elé állítani?
A barátom szűk baráti köre nem is ismer de mégis utálnak, bunkóznak velem (nem adtam rá semmi okot!). A barátom azt mondja, hogy ha még egy ideig elviselem, akkor majd előbb utóbb megszoknak és vége lesz. De én nem bírok már várni mert ez egyszerűen borzasztó. Ezt meg is mondtam neki, szakítani akartam vele, lényegében a barátai miatt, de ebbe meg nem akar belenyugodni mert "én vagyok a mindene" ... Most még 1-2 napig nem találkozunk, ez idő alatt döntenem kéne valahogy, mivel ők n fognak pár nap alatt változni.
Szemet dolog volna választás elé állítani? Tudom, hogy ez g*ci dolog vele szemben, de más "megoldást" nem látok.. Tanácstalan vagyok..
A barátom lezárja annyival a dolgot, hogy az előző csajaival is ilyenek voltak és hogy ne vegyem magamra ha "viccelnek".
Sosem voltam még ilyen helyzetben..
A tálalástól függ:
"Válassz: vagy én, vagy ők!" - ez szemét dolog
"Ha a barátaid továbbra is így bánnak velem, az nekem nagyon rosszul esik, ezért inkább nem találkoznék velük többet. Viszont úgy érzem, akkor veled is meg kell szakítanom a kapcsolatot, ami nagyon fáj ugyan, de ezt a lelki terrort nem tudom elviselni. Mit gondolsz, mi legyen?" - ez nem szemét dolog (mert itt nála a választás: hagyja őket a fenébe / nem találkozol velük többet / rájuk szól / őket választja / stbstbstb - ezer kompromisszum lehetséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!