Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét dolog volna választás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét dolog volna választás elé állítani?

Figyelt kérdés

A barátom szűk baráti köre nem is ismer de mégis utálnak, bunkóznak velem (nem adtam rá semmi okot!). A barátom azt mondja, hogy ha még egy ideig elviselem, akkor majd előbb utóbb megszoknak és vége lesz. De én nem bírok már várni mert ez egyszerűen borzasztó. Ezt meg is mondtam neki, szakítani akartam vele, lényegében a barátai miatt, de ebbe meg nem akar belenyugodni mert "én vagyok a mindene" ... Most még 1-2 napig nem találkozunk, ez idő alatt döntenem kéne valahogy, mivel ők n fognak pár nap alatt változni.

Szemet dolog volna választás elé állítani? Tudom, hogy ez g*ci dolog vele szemben, de más "megoldást" nem látok.. Tanácstalan vagyok..

2013. jan. 1. 16:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A baj ott kezdődik és ott is végződik, hogy a barátod ezt hagyja. Hogy téged a barátai bántsanak, megalázzanak. Nekem innentől nem lenne kétséges, hogy hogy döntsek.
2013. jan. 1. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Mit tartasz vonzónak a barátodban? Mert az nagyon férfiatlan, hogy nem áll ki melletted, hanem inkább nekik hunyászkodik meg.

De amúgy miben mutatkozik meg az utálat és a bunkózás, hátha csak te reagálod túl?

2013. jan. 1. 19:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Nos.. Szeretem őt, nem tudom megmagyarázni. Szeretem mindenét.

A "piszkálás" pedi abban nyilvánul meg, hogy pl mikor tudják hogy együtt vagyunk, felhívják vagy 25x, közlik vele, hogy mekkora papucs amiért velem van. Facebookon üzenőfalon irogatnak neki velem kapcsolatban. Ha találkozunk velük, szájhúzva köszönnek, csípős megyjegyzéseket tesznek, pl "kevesebbet kéne k*rvára költened" (mondja barátomnak közben néz rám), vagy "te mindig sz*rdarab nőket szedsz föl", és hasonlók...

2013. jan. 1. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Azon csodálkozom, miért nem térdeltél bele a tökébe, mikor azt mondta neked, hogy "minek vagy azzal a k*rvával" vagy mit mondott. Sajnálom, de a te hibád részben, ha hagyod, hogy ilyen primitív senkik így beszéljenek rólad. Ennél sokkal jobbat érdemelsz.
2013. jan. 1. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem viselném el, igaz hogy büszke vagyok, de azt is tuti a szemére hánynám a páromnak hogy milyen férfiatlan. Gyáva és csak hiteget téged, reméli hogy majd maguktól rendeződnek a dolgok ő nem akar semmiféle kellemetlenséget ezügyben a haverjaira nem szól rá így neked kell tűrnöd. Ez csak téged készít ki, hosszútávon nem fogod bírni. Hány esélyt akarsz még adni a pasidnak?
2013. jan. 1. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!