Kamaszok! Mennyit, és mit szoktatok enni egy nap?
Reggelizni szoktam, általában valami szendvics vagy nagy adag kakaós Jó reggelt! tejjel, attól legalább felébredek egy kicsit. :D
Tízóraizni nem szoktam, csak suliban. Ez általában péksüti, otthonról hozott hideg kajamaradék (pl. pizza, de ritkán), vagy gyümölcs.
Ebéd változó, amit épp főzött anya. Ha egészséges, ha nem.
Délután (illetve ha unatkozom) akkor szokott befigyelni egy kis nasi, jobb esetben gyümölcs, egyébként csoki, nutella, süti, chips és egyéb nyalánkságok sajnos nagy mennyiségben.
Vacsorára általában hideg kaját szoktam enni, 7 óra környékén, de ha anya este főz valamit, persze, hogy nem hagyhatom ki, hogy ne egyek belőle. :D
14/L
amit csinálok és annyit amennyit amivel jóllakom :) szinte a legtöbb dolgot megeszem amit nem azok a zsíros olajos kaják de nem különösen figyelek arra hogy egészséges vagy nem
18/f
20 kg feleslegem van, így diétázom már 6. napja.
4-5x eszem egy nap.
Ma reggelire 5 db kicsi abonett sprotni pástétommal és egy paprikával, 2 dl itthoni almalével, ebédre grillcsirke kevés zöldborsós rizzsel, uzsonnára dinnye, vacsorára saláta és túróval, hagymával töltött paprika.
Nem fogasztok tésztát, édességeket, zsírdús ételeket, inni csak vizet és üres teát szoktam, meg néha tejet. Hetente egyszer megengedek magamnak egy kis édességet. :) Sok zöldséget, gyümölcsöt, húst, halat próbálok fogyasztani.
Szörnyű, hogy manapság a családokban a szülők nem főznek, nincs olyan hogy reggeli-ebéd-vacsora amikor leül a család és együtt eszik, délben meleget.
Nekem anyukám tanító így nyáron délben mindig van meleg étel reggel-este együtt eszünk hideget, mindig azok együtt esznek akik éppen itthon vannak.
Iskolaidőben anyukám hajnali 5-kor kel hogy megfőzzön, és legyen mit ennie a családnak mikor hazajön én pl 3 körül a suliból. Ilyenkor kevésbé eszünk együtt de aki éppen itthon van együtt eszik, meg ha valaki nemsokára jön, megvárjuk.
A másik dolog, manapság mindig főzik ezeket az instant (zacskós, mirelit) kajákat, mondván, hogy nincs idejük, ez egyrészt egészségtelen, de az még hagyján, az engem annyira nem érdekel, inkább az, hogy simán lehetne főzni normálisan is.
15/f
Változó.
Van, hogy megvan a napi 3x-i étkezés, esetleg nasi, de van, hogy 2 napig semmit se eszek, max. 1 szendvicset, meg 1 almát...
15/f
Ma: reggelit és tízórait nem ettem
ebéd: babfőzelék 1 kiflivel
vacsora: szerintem pirítós lesz barna kenyérből igazi vajjal (nem margarinnal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!