Tudom, hogy hülyeség, de más is van, aki még soha sem látott hullócsillagot?
Figyelt kérdés
A barátom nem akar velem nézni én meg még sosem láttam olyat és tök rossz :( Tudom, hogy gyerekes dolog, de nem szeretem, ha valami tök alapdolog kimarad az életemből.2013. aug. 12. 22:44
11/15 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem hülyeség!:)
Én pár év alatt láttam vagy 2t, de ma már eddig vagy 6ot is:)) Simán kimehetsz egyedül is nézni, nem gyerekes egyáltalán.
12/15 anonim válasza:
Szerintem maradj kint egy ilyen augusztusi éjjelen és akkor van rá a legnagyobb esély, hogy megláss egyet! De ne felejts el kívánni! :D
13/15 anonim válasza:
Mi apával szoktuk nézni minden évben. Este az udvaron kiülünk és nézzük.
Szerintem gyönyörű. :)
14/15 anonim válasza:
tegnapelőtt láttam. most van az augusztusi csillaghullás
15/15 anonim válasza:
Nyugi, én sem láttam még sosem, és én is olyan vagyok mint te, egyedül egyszerűen nem akaródzik kimenni.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!