Tudom, hogy hülyeség, de más is van, aki még soha sem látott hullócsillagot?
Figyelt kérdés
A barátom nem akar velem nézni én meg még sosem láttam olyat és tök rossz :( Tudom, hogy gyerekes dolog, de nem szeretem, ha valami tök alapdolog kimarad az életemből.2013. aug. 12. 22:44
1/15 anonim válasza:
na, ennél nagyobb bajod sose legyen az életben!
amúgy meg googlizd ki mikorra várható idén és menj ki valami magaslatra és nézd meg.
egyedül is van ám élet, de ha ragaszkodsz a társasághoz ,akkor hívd el a bnőidet vagy egy másik pasit aki nem ráz le...
2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez a legnagyobb bajom csak most megvan és ilyen dolgokon is problémázok, ilyenkor képes vagyok a semmin elsírni magam szóval érdekes kedvem van ilyenkor :) Hát nem szoktam barátnőzni, egyedül meg nem a csillagokat nézem, hanem önmarcangolok, nem bírom ha egyedül maradok a hülye gondolataimmal :( Remélem szombaton is lesz még ilyen,akkor valószínűleg nem leszek itthon pár napig.
2013. aug. 12. 22:50
3/15 anonim válasza:
én 1x láttam csak de az volt asszem a legszebb dolog életemben :)
4/15 anonim válasza:
én tegnap láttam 2-t ma egyet de lehet még kicsit kimegyek hátha még jön 1-2. Mi ebben a gyerekes???? Én 29 avgyok mégis nézem ilyenkor. Nme igazán értem miért kell hozzá a barátod menj ki egyedül és nézd.
5/15 anonim válasza:
Öcsém itt rohangál. Hol a fürdőszobából, hol a vendégszobából nézi a tetőablakon át az eget, hátha lát hullócsillagot.. Eddig nem sok sikerrel! :D
Azt mondják hajnali 2-3 fele lesznek látható hullócsillagok, próbáld meg akkor! :P
Ha a pasid nem olyan romantikus, hogy veled nézze, hagyd a francba.. Nézd egyedül, és kívánd azt, hogy legyen romantikusabb a barátod! :)
6/15 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok romantikus, csak ha egyedül vagyok bedepizek :) Főleg most vagyok olyan hangiulatba, hogy mosolygot, aztán elkezdek sírni konkrétan a semmin, utána semleges kedvem lesz, érzelmileg üresnek érzem magam, utána elkezd hevesen verni a szívem, szorongok majd az egész kezdődik újból. Ha kimegyek egyedül ez a dolog csak fokozódik. Volt, hogy annyira elmerültem magam,ban kint és olyan rossz dolgok jutottak eszembe, hogy szétvagdostam a karomat :( Érzelmileg kicsit labilis vagyok főleg éjszaka
2013. aug. 12. 23:09
7/15 anonim válasza:
Majdnem 30 éves vagyok és én is rohangálok ki az erkélyre ... de ma még nem láttam . :((
8/15 A kérdező kommentje:
Brátnőm 14-et látott
2013. aug. 12. 23:38
9/15 anonim válasza:
Én is ma este láttam az első hullócsillagom, azóta pedig ötöt.:)
10/15 anonim válasza:
Sose láttam, pedig 5 éve akarok látni egyet. Majd talán ma (0:04-kor írtam)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!