Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elmennétek így? Van okom...

Ti elmennétek így? Van okom félni vagy hülyeség?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm akit már régóta ismerek, a család barátjai a szülei. Már rég találkoztunk, most azonban összefutottunk és elhívott az egyik közös ismerősünkkel egy programra. Mindkettejük szüleit ismerem, meg őket is, de kicsit parázok..

Ja, ráadásul az ismerősöm (az első) azt mondta menjünk kocsival, mert egy haverja elvisz minket.

Menjek? Nincs okom parázni, ugye? Haverja számomra mégiscsak idegen.. :\ Bár lehet tényleg nem kéne annyi filmet néznem! Nos? :S :)

2013. máj. 7. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2013. máj. 7. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
bővebben? bocsi, csak így nehéz:) ha az állatkertbe akartok menni, hajrá, de ha egy esti goa partira, akkor meg ne:)
2013. máj. 7. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én szülőként nem örülnék, ha a gyerekem egy számára idegen autóval menne két fiúval bárhová. De kor, helyzet, célpontfüggő. Ha félsz, annak oka kell, hogy legyen. Mesélj részleteket. Hánykor, hova mentek, miért, meddig maradtok, van-e B terved, ha a srácok isznak és te ott vagy akárhol, nem kísérne-e el egy barátnő, elvégre ők is ketten vannak, stb. ?
2013. máj. 7. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Holnap délelőtt mennénk egy budapesti teaházba.. Délre már itthon lennék. De szerintem lemondom a kocsizást, és megmondom hogy találkozzunk ott.. Én 16, ők 17 illetve 18.
2013. máj. 7. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj függetlenül és gyere is el függetlenül. És még mindig áll az ötlet, vigyél egy barátnőt. Miért ne? Ha csak teázás belefér.
2013. máj. 7. 17:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. máj. 7. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!