13 évesen nem kellene már foglalkoznia magával?
Figyelt kérdés
A húgom 13 éves, nagyon szőrös a hónalja, lába, de nem akarja leborotválnia, mert hogy még milyen korai, meg minek, jó ez így. Anyukám meg támogatja is, mert ő a szeme fénye, a kislánykája, akit irányíthat. Én lázadtam, nekem hiába mondta, hogy ne borotváljam, úgyis leszedtem..
Tehát a húgomat nem érdekli a szőrtelenítés, ráadásul nagyon nagy mellei vannak, amik már elkezdtek lógni, mert csak suliba hajlandó felvenni sportmelltartót, itthonra soha nem vesz fel. Nem érti meg, hogy már most lóg, és csak rosszabb lesz, és később igenis érdekeli fogja...
2013. aug. 2. 18:04
21/22 anonim válasza:
Kamu kérdés. :) 13 éves kislány 184 cm 87 kg DD-s mellekkel? Ennél jobbat is kitalálhattál volna. Szánalmas.
22/22 A kérdező kommentje:
En meg 187 cm vagyok, a melleim meg akkorak voltak, hogy a tb allta a mellkissebbitest!
Apukam 201 cm, anya meg 186 ...
2013. aug. 3. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!