13 évesen nem kellene már foglalkoznia magával?
A húgom 13 éves, nagyon szőrös a hónalja, lába, de nem akarja leborotválnia, mert hogy még milyen korai, meg minek, jó ez így. Anyukám meg támogatja is, mert ő a szeme fénye, a kislánykája, akit irányíthat. Én lázadtam, nekem hiába mondta, hogy ne borotváljam, úgyis leszedtem..
Tehát a húgomat nem érdekli a szőrtelenítés, ráadásul nagyon nagy mellei vannak, amik már elkezdtek lógni, mert csak suliba hajlandó felvenni sportmelltartót, itthonra soha nem vesz fel. Nem érti meg, hogy már most lóg, és csak rosszabb lesz, és később igenis érdekeli fogja...
Nem pont ezért, de csúfolták már sokszor, és sírt 1 kicsit, majd nem változtatott semmin.
Barátai nincsenek, az osztálytársai már most piperkőcök
És kihagytam, hogy fogat utoljára suliidőben mosott!!
Hiába mondja neki az egész család, hogy mossa meg, egyszerűen nem lehet rávenni!
Mondtuk szépen, aztán kiabáltam vele, hogy mennyire büdös a szája és elhányom magam, utána kedvesen, semmi sem jött be..
Én elhiszem, hogy anyukád kicsi szeme fénye, de nem igazán foglalkozik a tesóddal, mert neki is látnia kellene, hogy igénytelen-ne haragudj, hogy ezt írom... mert még ha alig látható lenne, vagy esetleg szőke egy szőrszál, azt mondom, rendben, annyira nem feltűnő...
Így kezdődik a leejtő majd, még jobban fogják bántani, undorodnak tőle (pláne a piperkőcök, mert ugye ők 'tökéletesen adnak magukra'), ha majd beleszeret az első srácba, onnanstól kész, kibukik, hogy az észre se veszi, stb-stb... Ha a lányom 12-13 éves lesz (mai fiatalok extra gyorsan fejlődnek testileg), és így áll a dologhoz, bizonyára leülök vele beszélgetni.
A fogmosás témára: nem csak igénytelen, de egészségtelen is, ez káros.
Melltartótémára: olvass utána, mai vélemény, hogy a melltartót túl sokat hordó nők könnyebben lesznek mellrákosak. Nézz utána, fontos téma, lehet, hogy húgod bölcsen teszi, ha nem hordja. Nyilván kell megoldás, hogy ne nézzen visszataszítóan ki anélkül, van alternatíva.
Szőrtelenítés téma: ki mondta, hogy a pucér hónalj a szép, jó és követendő? Ha esetleg olyan ruházata van, hogy nem teszi mindenét közszemlére, akkor nem is látja senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!