Nincs itt olyan korombeli lány aki hozzám hasonlóan nem tud mit kezdeni magával a szünetben és érdeklődő, barátságos, nyitott?
Figyelt kérdés
én is lány vagyok, 14/L
mehetnénk strandra,moziba, margitszigetre, úszni, koncertekre.
nincs olyan barátnőm akivel mehetnék, a lányokat akiket ismerek két csoportra tudom osztani:
1.tiniribik
2.gyerekes pletykás unatkozó sz.rkeverők.
2011. júl. 15. 01:03
1/8 anonim válasza:
szerintem mindenki unatkozik nyáron de velem is csak az egyik haverom járkál el vagyis a legjobb barátom
a többieket meg nem igazán érdeklem, írok 1 sms-t és vissza sem írnak kb. de facebookon mindig azt látom hogy h unatkoznak
2/8 anonim válasza:
Említed a margit szigetet gondolom pesti vagy szóval kicsit távol vagyunk egymástól de én szívesen beszélgetek veled :) ! Írj le mindent privátba magadról ami jellemző rád :) apróságokat is pl szereted e a filmeket ha igen akkor mik vagy sportok zenék stb :) majd én is viszonozom :9 !! Ha van kedved 16L .
3/8 anonim válasza:
szia!én pesti vagyok,igaz mostanában nem fogok unatkozni,de szivesen megismernélek,ha gondolod írj privátot. :)
14/L
4/8 anonim válasza:
én is 14/L vagyok, csak sajnos nem pesti :( de azért írj privit beszélhetünk msnen. :)
5/8 anonim válasza:
szia.:))
ez a "nem tud mit kezdeni magával" nem különösebben igaz rám, pesttől is messze lakom, de pl facebookon nem lenne rossz valakivel egy jót beszélgetni néha. ;)
7/8 anonim válasza:
Látom pesti vagy.Én is. :D Ha gondolod dobj privibe egy msn címet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!