Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek a 13 éves lányotokn...

Engednétek a 13 éves lányotoknak, hogy Sex Pistolst, Depeche Mode-ot, HIM-et és Nirvatát hallgasson?

Figyelt kérdés
Az én szüleim nem engedik... :(

2013. aug. 2. 16:19
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:

Veled egykorú vagyok, és hasonló a zenei ízlésünk. (Jelenleg is Nirvana szól a hangfalaimból.) 4 évesen a kedvenc számom a Mennyország tourist volt a Tankcsapdától. Apu örült neki, anyu kevésbé, de nem tett ellene semmit. Talán 5 éves lehettem, amikor Deák Bill koncerten voltunk.

A zenei ízlésem 100%-át apumtól örököltem. Anyum nagyon sok kedvenc zenekaromat utalja, vagy nem szereti, de nem tiltaná még soha, hogy hallgassam bármelyiket, mert tudja, hogy sosem lennék olyan, mint pl. Kurt Cobain, aki a példaképem.

Nem értem a szüleidet... Őszintén kíváncsi vagyok, hogy Ők milyen zenéket hallgattak tizen, huszonéves korukban!

2013. dec. 29. 16:19
 42/50 anonim ***** válasza:

Úhh, azon a sátánistás válaszon én is néztem egy jó nagyot, háromszor is elolvastam, hogy jól látom-e :D Na mindegy.

Kérdező, ne hallgass a szüleidre, mert nem tudják, mi a jó (elég hajmeresztő igazából, ahogy hozzáállnak a dologhoz). Azt úgyse szabhatják meg, hogy mi tetsszen neked.

2013. dec. 29. 19:24
 43/50 anonim ***** válasza:

1. Jajj, de vicces ilyet mondani a már érettnek számító 16 évesen, hogy "Sid Vicious a pélaképem normális ember vagyok", ha a normálist normális értelemben értetted, akkor valami nem stimmel.

2. Aki nem tudja besorolni a Depeche Mode-t a Sex Pistolshoz vagy akár mondjuk a Nirvanahoz annak szerintem foglalma sincs a zenéhez.

3. Kedves kérdező. Persze már régi a kérdés, de jó lenne tudni, hogy nem-e erősen vallásosak a szüleid, akkor bizony lehet ezek közül minden sátántól jövő. Jó az izlésed. LÁZADJ!

2014. jún. 4. 16:26
 44/50 A kérdező kommentje:
Háááááát igen, elég vallásosak..
2014. jún. 10. 12:51
 45/50 anonim ***** válasza:
Ez baromság. Én Children of Bodomon, Slipknoton, Ensiferumon, Soadon nőttem fel, mégsem lettem sem sátánista, sem depressziós.
2014. jún. 10. 14:06
 46/50 anonim ***** válasza:

Április 6-ai váloszoló vagyok.

Németországban egy valamilyen keresztény társaság osztogat néha könyveket, többek között egyikben pl Depeche Mode szövegek bibliai értelmezései találhatók. PDF-ben is elérhetőek, sajnos csak németül, mint ahogy a könyvek is.

[link]

Nincs vallásom, sem ateista nem vagyok, de azt gondolom teljesen korrektek az írások.

Van egy másik amit tőlük hoztam el, annak a címe Kiffen, Koksen, Saufen, Rocken, Sterben (Szívni, Kokózni, Piálni, Rocker lenni, Meghalni)

[link]

Ebben önpusztító művészek életét foglalják össze, bibliából alátámasztva mit csináltak rosszul, miért kapnak esetleg mégis kegyelmet az Istenről ésígytovább. Sid Vicious, Kurt Cobain, GG Allin vagy éppen Bob Marley.

Ha véletlenül tudsz németül nézegesd át őket, aztán modnhatod szüleidnek, hogy akár bibliát fogva hallgatsz otthon DM-et.

Persze még mindig azt üzenem, hogy lázadj!

2014. jún. 10. 15:43
 47/50 anonim ***** válasza:
Buszozás közben meg rengeteg más tevékenység közben fülhallgatóval szerintem fel sem tűnik. Már ne haragudj de nagyon értelmetlen gondolkodású szüleid vannak. Mi az hogy valaki attól normális, mert követ másokat, meg mi az hogy ez nevel rosszra, mikor ebben legalább van művészi töltet és zenei hangzás meg életérzés is, míg a kib****ott tinipopnyálgépek csak azt elnyávogják, amit elé tolnak, nem tapasztalták meg soha nem is érezték át azt amit elénekelnek. Mert ez helyes, arra nevelni valakit hogy semmi tehetséggel is bármit elérhetsz az életben -.- (bocsi, ez most kikívánkozott belőlem) amúgy nem tudom mi a megoldás sajnos :/
2014. jún. 10. 22:31
 48/50 A kérdező kommentje:
Igen, tudok németül, köszönöm szépen, mindenképpen elolvasom! :)
2014. jún. 11. 13:01
 49/50 anonim válasza:

Ilyet még nem tapasztaltam. Én is szeretem a DM-t és a Nirvánát, a másik 2őt kevésbé, de nincs bajom velük. (Amúgy leginkább a Beatlest, Pink Floyd-ot meg a kortársakat, 70-es évek rock zenéjét hallgatom, meg Queent, reggae-t, s bluest a komolyzene és jazz mellett).

Bocsi, de szerintem a szüleid eléggé befeszültek lehetnek, s nincs ebbe beleszólásuk.

Én a mai műanyag hulladékok - Miley Cyrus, J. Bieber, S. Gomez, One Direction meg a többi nyálas tucat szenny- hallgatását tiltanám meg a gyerekemnek...

2014. júl. 24. 00:40
 50/50 anonim válasza:
43as válaszoló..nem kell osztani lassan 18 leszek és még mindig Sid Vicious a példaképem ;) Én vagyok aki azt irta hogy "Sid Vicious a példaképem mégis normális ember vagyok" Akkor voltam 16:) És szerintem nem szégyen hogy nő létemre ő a példaképem :)
2015. jún. 20. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!