Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek a 13 éves lányotokn...

Engednétek a 13 éves lányotoknak, hogy Sex Pistolst, Depeche Mode-ot, HIM-et és Nirvatát hallgasson?

Figyelt kérdés
Az én szüleim nem engedik... :(

2013. aug. 2. 16:19
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
Veled egykorú vagyok. Szerintem az én anyukám nagyonm örülne, ha ilyeneket hallgatnék, hiszen ő is nagyon szereti ezeket :) De én hörgős zenét hallgatok xDD
2013. aug. 2. 17:27
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Ki az aki nem engedi? Talán ha megmutatod neki a válaszokat megenyhül...

OFF: A Depeche Mode-nak mi köze van a rock zenékhez?

2013. aug. 2. 17:32
 13/50 A kérdező kommentje:
Milyen rock? :/ nem írtam rockot...
2013. aug. 2. 17:46
 14/50 anonim ***** válasza:
95%

Az, aki nem engedi a gyerekének, hogy olyan zenét hallgasson, amilyet akar, az húzzon a p.csába innen Kóreába... Ott diktatúra van, leszabályozzák az embereket. DE ez MAGYARORSZÁG, ahol azt hallgatsz, amit akarsz, azt monddasz, amit akarsz és SENKI nem tilthatja meg, hogy saját véleményed legyen...

Meg hülyék?? Anyád a hülye, hogy leszól csak úgy mindent.. Majd akkor mondjon akármit is ezekre az emberekre, HA találkozott velük.. Addig meg fogja be a pofáját.. Mert nagyon valószínűnek tartom, hogy ezen bandák élő illetve holt tagjai (amikor éltek) sokkal értelmesebb emberek, mint anyád...

Sátánista?? Meg egy frászt...

Elront? Csak azt lehet elrontani, aki hagyja.. De az magától is meghülyül..

Mert azt mondta?? És akkor mi van?? Ha jól tudom anáyd nem diktátor, úgyhogy ezzel nem érvelhet..

Üzenem anyádnak, hogy jó nagy barom...

És szépen kérlek, majd mutasd meg neki a kommentemet :)

2013. aug. 2. 19:18
 15/50 A kérdező kommentje:
19:18- Jól megmondtad!!! :D Megmutathatom, de akkor egy életre nem lesz telefonom... XD
2013. aug. 2. 20:23
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
36 éves vagyok, a Depechd Mode az egyik kedvencem már 12-13 éves korom óta és normális felnőtt lettem :-D
2013. aug. 2. 22:30
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
inkább örüljenek hogy a kislányuk jó zenét hallgat:)
2013. aug. 3. 02:01
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

#12-es vagyok /rockos :D/

Nem írtál, de a Sx Pistols, Nirvana, HIM mind rock bandák ezért nem értettem hogy keveredik bele a DM. :)

Persze, lehet csak számomra furcsa mivel ilyeneket hallgatok (meg durvábbakat :D) és ebbe nem illik számomra bele a pop és elektronikus zene. Ettől függetlenül nagyon jó banda, csak én nem szeretem őket. :)

2013. aug. 3. 09:06
 19/50 Shawna_Williams válasza:
100%
engem ezen neveltek fel! Szóval én 13 éves koromban voltam a szüleimmel Hegyalján is! Nem tudom miért nem engedik, de jobb mint Dzsásztin Bíbör meg a Ván Dájreksön :D
2013. aug. 3. 09:55
 20/50 anonim ***** válasza:
94%

ma 09:06

Ugyan már... Nekem a kedvenceim között van pl. Guns N' Roses, AC/DC, Nightwish, System, Alvin, Tankcsapda, stb stb, szóval zúzósabb zenék, mellette meg imádom a Punnany Massif-t, Eminemet, Shakirát, és jókedvűen elbulizgatok egy Avicii számra is... :DD van akinek elég vegyes az ízlése. :D

Kérdező: a szüleid elég korlátoltak... Tény, ezek "lázadó" zenék, de ha nem vagy lezüllött tróger rocker/punk, akkor szerintem semmi közük hozzá, mit hallgatsz :D Apám a jó kis klasszikus rockzenén nőtt fel, és tök normális, jó állása van és családja, értelmes. Én is ilyesmiken nőttem fel, és nem mutatok be véráldozatot ha telihold van, nem lettem sátánista, és nem rontott el. :D

A szülők hajlamosak egy szűk csoport alapján ítélni. Mikor azt hallják, hogy a diszkóban drogoznak meg piálnak, akkor az a rossz, pedig nem mindenki olyan, aki szereti azokat a zenéket. Mikor látják a parkban piálni a szakadt kinézetű punkokat, akkor az a rossz, pedig nem mindenki ilyen aki punk. Ezt próbáld megértetni velük.

Mit kéne hallgatnod akkor szerintük? :D

2013. aug. 3. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!