Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek a 13 éves lányotokn...

Engednétek a 13 éves lányotoknak, hogy Sex Pistolst, Depeche Mode-ot, HIM-et és Nirvatát hallgasson?

Figyelt kérdés
Az én szüleim nem engedik... :(

2013. aug. 2. 16:19
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy engedném! Az igaz, hogy nem az én ízlésem, de biztos létezik olyan ember, aki meg nem a retro pop-rock illetve gospelzenékért rajong. Különbözünk, és ez teljesen jól van így. Nem tudnám elképzelni, hogy csak azért, mert ilyen zenét hallgatsz, pszichológiai zavaraid lennének, drogozni, piálni, szexelni kezdenél, leromlana a tanulmányi átlagod, vagy bűnöző, füves bandákhoz csatlakoznál...
2013. aug. 13. 23:15
 32/50 alicepristina válasza:
100%

Ha esetleg szeretnéd őket még inkább kikészíteni, akkor üvöltess otthon egy kis Panterát :)

Ha bejön a Nirvana, akkor ajánlanám neked a grunge stílust, ismerkedj meg a Pearl Jammel és a Soundgardennel is :)

Én most vagyok 19 éves lány, de ezeken nőttem fel és semmiféle problémák nem voltak még velem :D

2013. aug. 16. 14:47
 33/50 anonim válasza:
Én is Sex Pistolst hallgatok :) Sid Vicious a pélaképem normális ember vagyok :) 16/L
2013. aug. 20. 12:58
 34/50 anonim ***** válasza:

Én is hallgattam ezeket. Meg Panterát, Metallicát, Fear Factory-t, és még sorolhatnám.

És a szüleim ugyanilyen korlátoltak voltak. Azóta meg már nekem is vannak gyerekeim, és tudod csak örülnék, ha inkább ilyesmi tetszene nekik, mint a sok egyéb divatos hülyeség...

2013. szept. 10. 09:24
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát én örülnék, ha majd a gyerekem 13 év múlva (most várom őt :) ) ezt hallgatná, nem azokat a szarokat, amik mostanában menők. Kíváncsi lennék rád kislány, hogy milyen lehetsz, hogy ilyen korán ilyen zenei ízlésed van. Nekem ezek csak pár év múlva jöttek... és még mindig imádom a dm-et és a Nirvanát is. A legutóbbi dm koncerten a gyermekem már a hasamban volt :)
2013. szept. 10. 11:04
 36/50 A kérdező kommentje:

Áááá, nem korán ez már, kb 8 éves korom óta fanatikus DMos vagyok. :D

De jó neki.... *-* születése elött hallotta Dave-et énekelni.... :)

2013. szept. 10. 19:56
 37/50 anonim ***** válasza:

természetesen megengedném, habár én csak három évvel vagyok idősebb náladnál, de nem látom értelmét megtiltani a gyereknek hogy formálódjon a személyisége.:)

Mondjuk az én zenei ízlésem egy naaagyon nagy kavalkád, mert őszintén mindent meghallgatok, de talán épp ezért nem akadnék ki azon, hogy mit hallgat a gyerekem. Nem ettől lesz rossz ember.:) 16/L

2013. szept. 11. 11:32
 38/50 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért: "satanista az ACDC vagy az Iron Maiden vagy még a Pink Floyd is" LOOOOL, sírjak vagy nevessek? Sátánista???? A Floyd? Holy shit, ezt te sem gondoltad komolyan ugye? :D Az Iron Maidenben nem vagyok otthon, de az AC/DC meg sima rockzenekar, tipikus "rockos" dalszövegekkel (nők, ivás, drogok, a rock n roll az élet stb) semmi sátánizmus nincs benne. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat.

Kérdező: Ülj le beszélgetni a szüleiddel. A zene önmagában senkit nem ront el. Én ("sátánista" xD) Pink Floydot, Jethro Tullt, R.E.M.-et, Solarist és hasonlókat hallgatok (meg még amit épp megkívánok), apám is ilyeneket hallgat(ott) és most egyetemeken tanít.

2013. szept. 11. 16:16
 39/50 anonim ***** válasza:

naná, az 5 hónaposom is hallgatja :))) grunge-ban még a Seether jön be nagyon, keress rájuk :)

azért sajnálom, hogy ilyenek a szüleid....és milyen zenét hallgathatnál, szerintük?

2013. szept. 11. 16:39
 40/50 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem a R.E.M.-et, meg a Seether-t is... :)))

Hát.... JB, 1D, Psy, meg mittom én a mai divatsz.rokat, "mert minden normális tini ezt hallgatja, csak én vagyok ilyen hülye"

2013. szept. 11. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!