Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek a 13 éves lányotokn...

Engednétek a 13 éves lányotoknak, hogy Sex Pistolst, Depeche Mode-ot, HIM-et és Nirvatát hallgasson?

Figyelt kérdés
Az én szüleim nem engedik... :(

2013. aug. 2. 16:19
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
1Dt, Justin Biebert, Rihannát, Gangnam Style-lt, ilyet, amit "rajtam kívül mined "normális" tini hallgat, csak én vagyok ilyen hülye."
2013. aug. 3. 14:23
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus. :D jó, nem szólom le, van aki azt szereti... De akkor is, attól hogy x millió ember azokért rajong, nem kötelező neked is. :D
2013. aug. 3. 15:56
 23/50 anonim válasza:
100%

Én is hallgatok Nirvanát, vagy épp durvábbakat, nem megyek szórakozni, kitűnő nem vagyok, de jó vagyok angolból, és tisztában vagyok a dalok szövegeivel, még azt sem mondhatják, hogy nem tudom, mit hallgatok. Én is 13 évesen kezdtem rockot hallgatni, anyáék nem tiltják, apukám például szereti az ACDC-t és az Iron Maiden-t, szóval nem zavarja őket. Koncertre nem engednének, de nem is vágyom rá, szerintem semmi baj nincs az ilyen zenékkel, nem fogsz elhülyülni tőle, ezeknek a daloknak legtöbbször értelmesebb szövege van, mint a mai techno számoknak. Szóval nem értek egyet a szüleiddel. Én nem nagyon bírnám azok nélkül a zenék nélkül, amiket szeretek.

15/L

2013. aug. 3. 22:25
 24/50 anonim válasza:
66%
Én rockernak érzem magamat, azt hallgatok amit akarok. Koncertre nem engednek. (nem lázadok,megértem). Én biztosan megengedném Neked! A fülhallgató jó megoldàs!
2013. aug. 4. 08:14
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

na ne zenétől eltiltani...

hallgass rammsteint

mondjuk attól biztos eltiltanának ha lefordítanák maguknak a szövegeket, de az jó

hát azt még érteném ha justin biebertől tiltanának el vagy a hasonlóaktól

15f

2013. aug. 7. 00:08
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Hááát nem örülnék ha ilyeneket hallgatna agyerekem na jó csak azért írom, mert a férjem is és én is más zenét kedvelünk:)

Persze, hogy enegdném. Koncetre egyedül nem, viszont ha úgy alakulna, hogy jönne valami nagy együttes Magyarországra, ami ténylefg kihagyhatatlan annak aki ilyen zenét szeret, akkor erőt vennék magamon és elkísérném. Vagy elenegdném egy olyan megbízható családi baráttal, rokonnal aki ilyen zenét szeret.

2013. aug. 7. 10:24
 27/50 anonim ***** válasza:

a többség rakat szar zenének már néha nem is mondható zámokat hallgat mint pl a rap és társai

15f

2013. aug. 7. 11:02
 28/50 anonim ***** válasza:
78%

Én csak Mode-ban vagyok otthon a fent felsoroltak közül és valaki árulja már el nekem, hogy Dave-éknek mi köze van a sátánizmushoz??? :D (Gondolom a többi együttesnek is pont annyi köze van hozzá xD)

Az én anyám sem volt elragadtatva, sőt a párom sincs a zenei ízlésemtől ,de nem tiltották meg soha. Csak azért fintorognak, mert nekik nem jön be a Mode és a többi együttes, akiket hallgatok xD

2013. aug. 8. 20:10
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Green Day, Nirvana, Bring me the Horizon, Parkway Drive, Architects és La Dispute szerepelnek a kedvenceim között, és állítom, a munkásságuk nélkül elég kevés inspirációm lenne.

Ez olyan tényleg, hogy látják a parkban piáló punkokat, a hipstereket indie zenére, bebogyózva rángatózni vagy a diszkóban a cicababákat a vécében szopni, és a zenét azonosítják ezekkel.

Bullshit.

Hallgasd fülhallgatón.:)

15L

2013. aug. 13. 01:04
 30/50 anonim válasza:
26%
először is itt ki sátánista? mert Rotten vagy Sid nem? Sid ugye meghalt..viszont Rotten teljesen vagyis inkabb viszonylag:D normalis ember lett. es nem auert de ha jol tudom justin is drogozik..xd Kurt Cobain a légynek se ártott volna. vagyis oké. megölte magát ezt soha sem fogom megbocsájtani Neki de ha nem teszi meg nem is Ő lett vna. Dave, a Nirvanából szintén teljesen normális ember lett. Meg ott van még a Sex Pistolsbol Steve Jones. ő is normalis a maga modjan.:) és nemazert de ne gondoljak a szuleid h mondjuk psy vagy h hivjak nem drogozik.. nem minden punk szemét. de egy sem satanista..satanista az ACDC vagy az Iron Maiden vagy még a Pink Floyd is..ami meg a koncertet illeti. Kurt halott max Foo Fighters koncertre tudnek menni. Sid halott. Steve már csak hobbi szinten gitarozik. Rotten meg mondjuk volt Szigeten valamikor de arra azert nem mennek.:D en hallgatok még Clash-t. Joe szintén meghalt. ezt nevezik szivasnak..amugy az en szuleim is utaljak a zeneimet. azt egyaltalan nem engedik h felvegyek egy Sex Pistolsos polot mert "h nez ki az egy lanyon? felejtsd el!".. meg mondjak h nem hallgathatnek mast us de nem tiltjak meg..
2013. aug. 13. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!