Engednétek a 13 éves lányotoknak, hogy Sex Pistolst, Depeche Mode-ot, HIM-et és Nirvatát hallgasson?
Én is hallgatok Nirvanát, vagy épp durvábbakat, nem megyek szórakozni, kitűnő nem vagyok, de jó vagyok angolból, és tisztában vagyok a dalok szövegeivel, még azt sem mondhatják, hogy nem tudom, mit hallgatok. Én is 13 évesen kezdtem rockot hallgatni, anyáék nem tiltják, apukám például szereti az ACDC-t és az Iron Maiden-t, szóval nem zavarja őket. Koncertre nem engednének, de nem is vágyom rá, szerintem semmi baj nincs az ilyen zenékkel, nem fogsz elhülyülni tőle, ezeknek a daloknak legtöbbször értelmesebb szövege van, mint a mai techno számoknak. Szóval nem értek egyet a szüleiddel. Én nem nagyon bírnám azok nélkül a zenék nélkül, amiket szeretek.
15/L
na ne zenétől eltiltani...
hallgass rammsteint
mondjuk attól biztos eltiltanának ha lefordítanák maguknak a szövegeket, de az jó
hát azt még érteném ha justin biebertől tiltanának el vagy a hasonlóaktól
15f
Hááát nem örülnék ha ilyeneket hallgatna agyerekem na jó csak azért írom, mert a férjem is és én is más zenét kedvelünk:)
Persze, hogy enegdném. Koncetre egyedül nem, viszont ha úgy alakulna, hogy jönne valami nagy együttes Magyarországra, ami ténylefg kihagyhatatlan annak aki ilyen zenét szeret, akkor erőt vennék magamon és elkísérném. Vagy elenegdném egy olyan megbízható családi baráttal, rokonnal aki ilyen zenét szeret.
a többség rakat szar zenének már néha nem is mondható zámokat hallgat mint pl a rap és társai
15f
Én csak Mode-ban vagyok otthon a fent felsoroltak közül és valaki árulja már el nekem, hogy Dave-éknek mi köze van a sátánizmushoz??? :D (Gondolom a többi együttesnek is pont annyi köze van hozzá xD)
Az én anyám sem volt elragadtatva, sőt a párom sincs a zenei ízlésemtől ,de nem tiltották meg soha. Csak azért fintorognak, mert nekik nem jön be a Mode és a többi együttes, akiket hallgatok xD
Green Day, Nirvana, Bring me the Horizon, Parkway Drive, Architects és La Dispute szerepelnek a kedvenceim között, és állítom, a munkásságuk nélkül elég kevés inspirációm lenne.
Ez olyan tényleg, hogy látják a parkban piáló punkokat, a hipstereket indie zenére, bebogyózva rángatózni vagy a diszkóban a cicababákat a vécében szopni, és a zenét azonosítják ezekkel.
Bullshit.
Hallgasd fülhallgatón.:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!