Hogyan tudnám legyőzni a "csúszdafóbiámat"?
Figyelt kérdés
Nemrég voltunk unokatesómékkal fürdőben, de nem mertem lecsúszni a vízicsúszdán. Pedig nem is volt olyan nagy, még kis 4-5 évesek is lecsúsztak rajta, én meg be voltam tőle sz*rva. Tavaly pedig már lecsúsztam párszor egy majdnem 12-14 méter magasan lévőről, de nem tudom hogyan csináltam. Tériszonyom is van. Már ott voltam unokatesómmal fent a csúszdánál, de megláttam, hogy kb 4-5 méter magasan van, rögtön vissza is fordultam. Pedig tudok úszni is, de attól félek a legjobban, mikor csúszok, közben érzem a "hasamban" azt a gyorsaságot, vagyis remélem értitek mit akarok mondani. Az kicsit kellemetlen nekem, meg hogy csak csúszok, nem tudok semmibe sem kapaszkodni. Sose fogok többet csúszdázni merni? Pedig akkor tök jó volt. Hogyan vegyem rá magam, hogy lecsússzak? 17/L2013. aug. 1. 11:57
1/4 anonim válasza:
kezdd olyannal ami nem olyan meredek,vagy aminél csúszógumival mehetsz le,és abban tudsz kapaszkodni oldalt.
2/4 anonim válasza:
ja! párszor lecsuszol és utána nem érzed ezt a gyomrodban,csak az első pár alkalommal :)
3/4 anonim válasza:
Egyszer csússz le egy kamikaze csúszdán ha onnét lejössz akkor utána a kisebbeken tuti nem fogsz félni :D
4/4 anonim válasza:
Hát figyelj fentmaradni nem fogsz...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!