Több gyerekes anyukák, hogyan tudnám legyőzni azt a tulajdonságomat hogy rosszul esik illetve túlzottan érdekel más emberek beszólása a 3 gyerek témára?
Ne törődj Te másokkal!
Kit izgat,hogy mit mondanak?
Nem ők fogják nevelni!
Legyetek nagyon boldogok!Ez itt a legfőbb lényeg!
Nekem pl egy 4 hónapos babám van,és még két gyereket szeretnék!:)
Valahogy unom magyarázgatni hogy nekem a szívem vágya a sok gyerek ( de egyenlőre 3ig gondolkoztunk) és a férjemnek is. Mintha valami bűnt követnénk el, úgy érzem.
Valami jó frappánsat úgy mondanék, nem bunkón persze csak így hogy kicsit kapjanak már észbe hogy nem bankot rabolni készülünk hanem egy újabb kis élet érkezik, nem értem az első gyerek vagy a második mivel "jobb" hogy arra persze nem szól senki semmit csak kedveset.
Nekik abszurd, és ennyi.
Szerintem azért is érzel most így, mert várandós vagy, és olyankor szuper-érzékeny az ember.
Értem, hogy mit érzel, nálunk azzal volt spékelve a dolog, hogy két lányunk volt, és amikor vártuk a harmadik babát, vagy amikor bejelentettük hogy lesz, vagy amikor még meg sem fogant, csak mondtam, hogy tervezzük a harmadikat, már akkor az a szöveg jött, hogy "ja biztos, hogy legyen egy fiú is". Na már most ez is egy idétlen szöveg. Én egyszerűen csak nem foglalkoztam vele, ha olyan kedvem volt, azt mondtam, hogy 50% hogy lány lesz. És az is lett. :D
Amikor mondtam, hogy jön a harmadik lányom, akkor a legtöbb reakció az volt, hogy "nem baj, az is jó lesz", meg hasonlók.
Hát most már csak mosolygok ezeken.
Van három szuper gyerkőcünk!
És Nektek is lesz, sok boldogságot hozzá!!!
Köszönöm a sok választ. Igen a testvérem Svédországban él a családjával és azt el tudom képzelni hogy ő aggodalomból mondta, mondjuk tőle is rosszul esett ezt el is mondtam neki.
Ez hogy biztos azt gondolják hogy olyan rosszul élünk mint más hát nem tudom valahogy akik ezeket mondták nem úgy tűnik mintha rosszul élnének, sőt nem egynek csak 1 gyereke van és azt mondták is hogy annak az egynek max.2 nek kell megadni mindent és hát én majd hogy fogok MINDENT megadni 3 nak nyilván sehogy. Csak lehet hogy nem ugyanazt értjük a"minden" szón. Mindegy ebbe már nem megyek bele ez egy másik téma.
Én se kapacitálok rá senkit hogy miért nem vállal még 1-2 gyereket, mert úgy gondolom az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!