Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden gyerek utan megmarad a...

Minden gyerek utan megmarad a mell merete, vagy visszacsökken az eredeti meretere?

Figyelt kérdés

#mellméret #mell merete
2013. jan. 27. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van akinek megmarad, nekem visszacsökkent. Sőt már nem volt olyan szép tellt. De most megint terhes vagyok és ilyenkor szeretem a legjobban a mellemet :)
2013. jan. 27. 14:39
 2/12 A kérdező kommentje:

En azt hittem, visszacsökken, ezert nem ertem...

En nem hiztam, söt kevesebb kiloval kezdtem a 2. varandossagot. Megis, a szoptatos melltartoimat hordtam, es most, a 26. heten mar megint nagyobb kellene... Fogalmam sincs, mekkorat vegyek majd szüles utanra.

Masok is vannak igy?

2013. jan. 27. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Valamennyit visszament szoptatás befejezése után, de a terhesség előtti melltartó sajnos már kicsi volt. :(

Most ismét várandós vagyok, de nem szeretném, ha megint nagyobb lenne.

2013. jan. 27. 21:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Az elsö szüles elött 85C-set hordtam, most a 105-ös szoptatos mar szük... Raadasul csak pamut, ill termeszetes anyaguakat hordok, igy nem is tudom, hol vegyek...
2013. jan. 31. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Az én feleségem négy gyermekünket szoptatott elválasztásig és most jobban szeretem így mint amikor lányként elvettem feleségül. Pedig nagyon formás volt lányként is.

Hidd el ha normális a párod -férjed- nem fog érte megszólni hogy nem nyerte vissza eredeti állapotát.

Egyébként is a gyerek egészséges fejlődése sokkal fontosabb mint az, hányas melltartót kell viselned

2013. febr. 2. 16:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem nagyobb lett, de nem sokkal. 70A-ról 75C-re nőtt.

Viszont az, hogy valakinek nagyobb lesz a háta, miért számít mellnövekedésnek?

A melltartó méretnél a szám ugye a körméretet, a betű pedig a kosárméretet jelöli. Elméletileg az a "jó", ha előbbi minél kisebb, utóbbi minél nagyobb.

Vagyis ha valakinek csak a szám nőtt, akkor elvileg a melle nem nőtt, csak a háta szélesedett, nem?

Vagy rosszul gondolom? :)

2013. febr. 3. 07:14
 7/12 Kolibri71 válasza:

99%-ban igaz, hogy az elsö szam a mellkas kerülete, a masodik a kosar merete, de valojaban azt mutatja meg, hogyan illeszkedik a mell a kosarba. Baratnömnek pattanasa van az en nagy melleimhez kepest es nagyobb kosaru melltartot kell hordania, mert az passzool a melleire. A melltartonak a melled alatt ugyanabban a magassagban kell lennie a hatadon is, mint a melled alatt. MAgyarul ha felkap, akkor nem jo a melltarto. Hatul nem a lapockadon kell lennie. A szelesebb pantuak jobban tartanak. A push up teljesen tehermentesiti a mellizmokat, igy mivel azoknak nem kell dolgozniuk, teljesen ellazulnak, ellustulnak, es ellogosodnak. Azt mindenkinek tudomasul kell vennie, hogy a kor haladtaval a testünk valtozik, meg akkor is, ha nem szültünk. A fiatal nök kisebb, feszesebb mellel szepek, az anyukak, föleg 30-40 között mar murisan mutatnank ugyaniylen mellel.

A legtöbb nö szüles utan visszafogy, kb oylan ütemben, ahogy a kilokat szedte fel, ugy mennek le, de kesöbb, 5-10 elteltevel jön fel nehany plusz kg ( a korral ) amit nem foghatunk a szülesre. Remelem segitettem. Azt irtam le, amit en tapasztaltam.

2013. febr. 3. 11:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat, es nagyon "aranyosak" vagytok a vigasztalasert, de emiatt nincsenek lelki problemaim. :)

Nem azert okoz feladatot a mellmeret, mert a ferjemnek barmi problemaja lenne, meg nekem sem okoz lelki problemat, hanem a melltarto vasarlas miatt aggodom, ugyanis ilyen nagy meretben mar utoljara is alig tudtam venni meg elfogadhato aron (max 5ooo FT), egyszerüen nincs ilyen nagy. Nyilvan mas annak, aki 70-nel kezdi, 90-95 meretig meg lehet jo melltartokat Szakboltban veszem a melltartokat (mivel a kinai csipkes...stb-ktöl viszketek, igy inkabb csak pamutot es jobb minösegüt), igy az elado is segit, egesz biztosan nem kap fel az uj melltarto. Azt nem tudom, hogy a hatam szelesedett-e, csak a regebben vasarolt melltartokon a kosar reszen latom, hogy annyira kitölti a mell, hogy egyre szorosabb. (Ugye a sokszor hasznalt melltarto kis mertekben, de nyulott, inkabb kicsit lazabbnak kene lenni.)

A fogyast ne is irjatok, mert bar nem pehelysulyu, de amugy kb. "aranyos" testalkatu vagyok, meg varandosan nem is javasolt. (Most a 28.heten 2 kg-mal vagyok több a kezdö sulyomnal, ami alatta van az atlagnak. Ebböl a baba sulyat "legalabb 1 kg"-ra saccolta a doktornö.)

2013. febr. 3. 11:45
 9/12 A kérdező kommentje:

A 2. varandossagomat, 5 evvel az elsö utan amugy 5 kg-mal kevesebbel kezdtem. Nem fogyokuraztam, csak sztem az elsönel kicsit felszedtem, karacsony utan.

Ezeket csak a felreertesek miatt irtam le, igazabol a kerdes erdekel, mert ha ez igy megy tovabb, nem is tudom, hol vegyek melltartot. Ha ilyen nehezen beszerezhetö, idöben el kell kezdenem a keresgelest. Ugyanakkor, ha meg nö a varandossag heteiben, tul koran nem vehetem, Elfogadhato ar is fontos lenne. Eddig Triumph szaküzletben vettem.

2013. febr. 3. 11:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Eddig én is a Triumph-ra esküdtem.

Nemrég viszont voltunk az M3 Outletben, benéztem a Bellindába is. Ott lehetett kapni DIM márkájú melltartót, tök jó áron. Habár én a melltartóknál sosem az árat, hanem inkább a minőséget, kényelmet nézem.

Ez a DIM k..va jóóóó!!! Sosem volt még ilyen kényelmes melltartóm. A Triumph bújjon el mellette! Gyorsan vettem is belőle 4 db-ot. :)

Ha van rá időd/lehetőséged, próbálj fel egy ilyet, nem fogod a boltban hagyni, az tuti! :)

2013. febr. 3. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!