Minden gyerek utan megmarad a mell merete, vagy visszacsökken az eredeti meretere?
En azt hittem, visszacsökken, ezert nem ertem...
En nem hiztam, söt kevesebb kiloval kezdtem a 2. varandossagot. Megis, a szoptatos melltartoimat hordtam, es most, a 26. heten mar megint nagyobb kellene... Fogalmam sincs, mekkorat vegyek majd szüles utanra.
Masok is vannak igy?
Valamennyit visszament szoptatás befejezése után, de a terhesség előtti melltartó sajnos már kicsi volt. :(
Most ismét várandós vagyok, de nem szeretném, ha megint nagyobb lenne.
Kedves kérdező!
Az én feleségem négy gyermekünket szoptatott elválasztásig és most jobban szeretem így mint amikor lányként elvettem feleségül. Pedig nagyon formás volt lányként is.
Hidd el ha normális a párod -férjed- nem fog érte megszólni hogy nem nyerte vissza eredeti állapotát.
Egyébként is a gyerek egészséges fejlődése sokkal fontosabb mint az, hányas melltartót kell viselned
Nekem nagyobb lett, de nem sokkal. 70A-ról 75C-re nőtt.
Viszont az, hogy valakinek nagyobb lesz a háta, miért számít mellnövekedésnek?
A melltartó méretnél a szám ugye a körméretet, a betű pedig a kosárméretet jelöli. Elméletileg az a "jó", ha előbbi minél kisebb, utóbbi minél nagyobb.
Vagyis ha valakinek csak a szám nőtt, akkor elvileg a melle nem nőtt, csak a háta szélesedett, nem?
Vagy rosszul gondolom? :)
99%-ban igaz, hogy az elsö szam a mellkas kerülete, a masodik a kosar merete, de valojaban azt mutatja meg, hogyan illeszkedik a mell a kosarba. Baratnömnek pattanasa van az en nagy melleimhez kepest es nagyobb kosaru melltartot kell hordania, mert az passzool a melleire. A melltartonak a melled alatt ugyanabban a magassagban kell lennie a hatadon is, mint a melled alatt. MAgyarul ha felkap, akkor nem jo a melltarto. Hatul nem a lapockadon kell lennie. A szelesebb pantuak jobban tartanak. A push up teljesen tehermentesiti a mellizmokat, igy mivel azoknak nem kell dolgozniuk, teljesen ellazulnak, ellustulnak, es ellogosodnak. Azt mindenkinek tudomasul kell vennie, hogy a kor haladtaval a testünk valtozik, meg akkor is, ha nem szültünk. A fiatal nök kisebb, feszesebb mellel szepek, az anyukak, föleg 30-40 között mar murisan mutatnank ugyaniylen mellel.
A legtöbb nö szüles utan visszafogy, kb oylan ütemben, ahogy a kilokat szedte fel, ugy mennek le, de kesöbb, 5-10 elteltevel jön fel nehany plusz kg ( a korral ) amit nem foghatunk a szülesre. Remelem segitettem. Azt irtam le, amit en tapasztaltam.
Köszönöm a valaszokat, es nagyon "aranyosak" vagytok a vigasztalasert, de emiatt nincsenek lelki problemaim. :)
Nem azert okoz feladatot a mellmeret, mert a ferjemnek barmi problemaja lenne, meg nekem sem okoz lelki problemat, hanem a melltarto vasarlas miatt aggodom, ugyanis ilyen nagy meretben mar utoljara is alig tudtam venni meg elfogadhato aron (max 5ooo FT), egyszerüen nincs ilyen nagy. Nyilvan mas annak, aki 70-nel kezdi, 90-95 meretig meg lehet jo melltartokat Szakboltban veszem a melltartokat (mivel a kinai csipkes...stb-ktöl viszketek, igy inkabb csak pamutot es jobb minösegüt), igy az elado is segit, egesz biztosan nem kap fel az uj melltarto. Azt nem tudom, hogy a hatam szelesedett-e, csak a regebben vasarolt melltartokon a kosar reszen latom, hogy annyira kitölti a mell, hogy egyre szorosabb. (Ugye a sokszor hasznalt melltarto kis mertekben, de nyulott, inkabb kicsit lazabbnak kene lenni.)
A fogyast ne is irjatok, mert bar nem pehelysulyu, de amugy kb. "aranyos" testalkatu vagyok, meg varandosan nem is javasolt. (Most a 28.heten 2 kg-mal vagyok több a kezdö sulyomnal, ami alatta van az atlagnak. Ebböl a baba sulyat "legalabb 1 kg"-ra saccolta a doktornö.)
A 2. varandossagomat, 5 evvel az elsö utan amugy 5 kg-mal kevesebbel kezdtem. Nem fogyokuraztam, csak sztem az elsönel kicsit felszedtem, karacsony utan.
Ezeket csak a felreertesek miatt irtam le, igazabol a kerdes erdekel, mert ha ez igy megy tovabb, nem is tudom, hol vegyek melltartot. Ha ilyen nehezen beszerezhetö, idöben el kell kezdenem a keresgelest. Ugyanakkor, ha meg nö a varandossag heteiben, tul koran nem vehetem, Elfogadhato ar is fontos lenne. Eddig Triumph szaküzletben vettem.
Eddig én is a Triumph-ra esküdtem.
Nemrég viszont voltunk az M3 Outletben, benéztem a Bellindába is. Ott lehetett kapni DIM márkájú melltartót, tök jó áron. Habár én a melltartóknál sosem az árat, hanem inkább a minőséget, kényelmet nézem.
Ez a DIM k..va jóóóó!!! Sosem volt még ilyen kényelmes melltartóm. A Triumph bújjon el mellette! Gyorsan vettem is belőle 4 db-ot. :)
Ha van rá időd/lehetőséged, próbálj fel egy ilyet, nem fogod a boltban hagyni, az tuti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!