Miért nem engedi sok szülő a gyerekének hogy horrort nézzen?
Az én anyám se engedte mégis megnéztem neten.
Pedig ő már 16 évesen nézett horrort!
Én óvodás koromban megnéztem a Tremors - Ahová lépek szörny terem vagy mi az isten című filmet :D az nem tudom mennyire horror de az tetszett viszont amikor Karak meghal a Vukban akkor mindig sírtam... szerintem az okozhatott bennem több kárt. Egyébként meg lehet nézni csak mértékkel és minőségi filmeket, nem minden szart. Rám azt hiszem még nem volt egy film sem rossz hatással,
mondjuk a fűrész 4 nekem durva volt, egyszerűen nem élveztem megnézni :S
A szülőkre visszatérve, kevés az a szülő aki nem hülye és azért nem engedi a gyerekét 15 év alatt horrort nézni mert tényleg gondjai lehetnek később vagy károsíthatja a lelki világát.. Ezt nagy részük azért csinálja mert jó szülőnek érzi magát pedig nem attól lesz valaki jó szülő hogy mindent megtilt...
16/F
Megakarják óvni a gyermekeket. Jogosan.
Én nekem magamtól kellett rájönnöm, hogy nem tesz jót nekem, ha horrort, vagy misztikus töltetű filmeket nézek. Kis koromban anyuék mondták, hogy ha éppen tv-ben is olyan filmet adtak, hogy ne nézzem, mert horror. De kíváncsi voltam, mert még nem nagyon láttam horror filmet olyan idősen...
Később pedig mikor lehetőségem volt nézni olyan filmet, egyből meg is tettem. Azóta rosszul vagyok mindtől. Egyszerűen nem nekem való...
Jobb az, ha a szülő meg is magyarázza, hogy miért nem nézet a gyermekével horror filmet. Lehet, hogy saját tapasztalatok állnak a döntései mögött. Vagy még fiatal a gyermeke. De nem nagy lelki veszteség, ha valaki nem nézhet horror filmeket... nem nagyon segíti elő az ember fejlődését szellemileg, és szerintem semmi pluszt nem is nyújtanak. Ellentétben sokféle/ fajta filmmel. :)
háát én már 8 éves korom óta nézek horrort, és lám semmi bajom sem lett. Anyáék persze nem szeretik, de azt mondják, ha bírom akkor nézzem, de ne panaszkodjak.
Nem is, sőt a keresztapám mg ajánlani is szokott párat.
Nem tom mi a baj vele ha egy gyerek néz horrorfilmet. Nem csak azok a horrornak nevezett vérben úszó izék léteznek ám.
Miért ne lehetne? Legtöbbje kitaláció, és némelyikből tanulni is lehet. Lásd Viasztestek: ne menj be egy bezárt, elhagyott helyre! :)
Rengeteg horrort néztem már, anyával is, apával is, sőt a 8 éves húgommal is, vagy egyedül. Pl.: Viasztestek, 13 kísértet, Hannibal Holocaust, Rózsa vére, Másvilág, Sikoly, Horrorra akadva, Tükrök... meg még rengeteg film.
Nincs benne semmi. Nem értem, miért kell a szülőnek tiltatni.
Én csak kiveszem a szekrényből a DVD-t, megyek a szobába és nézem. Nem szólnak.
14/L.
Hát én már 10 évesen 18 karikás horror filmeket néztem, és aki azt irja, h a horrorfilmeket csak divatból nézzük, az nem igaz, szerintem tök jók :) anyámék tudnak róla, de általában unokatesómmal [14] nézem ezeket :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!