Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engedi sok szülő a...

Miért nem engedi sok szülő a gyerekének hogy horrort nézzen?

Figyelt kérdés

Az én anyám se engedte mégis megnéztem neten.

Pedig ő már 16 évesen nézett horrort!

2009. okt. 24. 10:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
mert a horror van akiben szorongást kelt. miért annyira nélkülözhetetlen nézni?
2009. okt. 24. 11:00
 2/33 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? szerintem ha már elmúltál 16 vagy legalább 14 akkor egy lightosabb filmet megnézhetnél
2009. okt. 24. 11:08
 3/33 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2009. okt. 24. 11:09
 4/33 anonim ***** válasza:
amúgy én láttam egy tök jó filmet! egy jaguár vagy mi az állatkertben mindenkit széttépett. a címét sajnos nem tudom de jó volt:)
2009. okt. 24. 11:09
 5/33 anonim ***** válasza:
14? hmm... a kaptárt meg az ilyeneket azért még ne vállald be. de egy Alienes film még elmehet. persze ha nem szokott az ilyen lényektől rémálmod lenni. amúgy mit néztél meg?
2009. okt. 24. 11:12
 6/33 A kérdező kommentje:
4 éve volt rémálmom utoljára
2009. okt. 24. 11:17
 7/33 A kérdező kommentje:
Fűrész 4
2009. okt. 24. 11:17
 8/33 anonim ***** válasza:
28%

mmiért hiszi azt a sok kis gyökér tini, hogy horrort nézni menő dolog? mert a többi kis gyökér is azt csinálja?

felvilágosítalak kedveském, hogy 10-18 éves kor között fejlődik a legtöbbet a lelki és érzelemvilága egy gyereknek és a horrohfilmek nem éppen a megfelelő irányba mozdítják el ezt a fejlődést...attól, hogy te konkrétan olyan felnőttnek gondolod magad és nem félsz tőle, még a tudatalattidban végbe mennek ezek a folyamatok, aztán majd ha 20 évesen pánikbeteg leszel, vagy mindenféle pszichés gondjaid lesznek, majd nem fogod tudni, mi az oka...

2009. okt. 24. 12:28
 9/33 anonim ***** válasza:

Én néztem már párszor horrort nem nagy szám, úgyis mindent számítógéppel csinálnak meg. Különben is nem hiszem, hogy a legközelebbi utcasarkon rád fog támadni egy 5 fejű szörny.

Én nem félek ezektől a marhaságoktól.

14/L

2009. okt. 24. 15:17
 10/33 anonim ***** válasza:
69%

most te ezt állítod: anyukád 16 éves kora óta MÁR néz horrort, te meg 14 évesen nem.

Na, észrevetted magad? Még nem vagy annyi idős, mint mikor anyukád elkezdte. És szerintem a horro az egy nélkülözhető dolog! Ha meg annyira horrort akarsz nézni, akkor anyukáddal nézzétek meg a Horrorra akadva 1, 2, 3, 4-et! ebben a horrorokat parodizálják. jó kis családi program, tnyleg sokat lehet nevetni, de félni is.

2009. okt. 24. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!