Miért nem engedi sok szülő a gyerekének hogy horrort nézzen?
Az én anyám se engedte mégis megnéztem neten.
Pedig ő már 16 évesen nézett horrort!
mmiért hiszi azt a sok kis gyökér tini, hogy horrort nézni menő dolog? mert a többi kis gyökér is azt csinálja?
felvilágosítalak kedveském, hogy 10-18 éves kor között fejlődik a legtöbbet a lelki és érzelemvilága egy gyereknek és a horrohfilmek nem éppen a megfelelő irányba mozdítják el ezt a fejlődést...attól, hogy te konkrétan olyan felnőttnek gondolod magad és nem félsz tőle, még a tudatalattidban végbe mennek ezek a folyamatok, aztán majd ha 20 évesen pánikbeteg leszel, vagy mindenféle pszichés gondjaid lesznek, majd nem fogod tudni, mi az oka...
Én néztem már párszor horrort nem nagy szám, úgyis mindent számítógéppel csinálnak meg. Különben is nem hiszem, hogy a legközelebbi utcasarkon rád fog támadni egy 5 fejű szörny.
Én nem félek ezektől a marhaságoktól.
14/L
most te ezt állítod: anyukád 16 éves kora óta MÁR néz horrort, te meg 14 évesen nem.
Na, észrevetted magad? Még nem vagy annyi idős, mint mikor anyukád elkezdte. És szerintem a horro az egy nélkülözhető dolog! Ha meg annyira horrort akarsz nézni, akkor anyukáddal nézzétek meg a Horrorra akadva 1, 2, 3, 4-et! ebben a horrorokat parodizálják. jó kis családi program, tnyleg sokat lehet nevetni, de félni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!