Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engedi sok szülő a...

Miért nem engedi sok szülő a gyerekének hogy horrort nézzen?

Figyelt kérdés

Az én anyám se engedte mégis megnéztem neten.

Pedig ő már 16 évesen nézett horrort!

2009. okt. 24. 10:53
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Úgy értem 16 évesen egyedül először!

12 volt amikor az apjával néztek egyet.

Szóval rosszul fogalmaztam.

2009. okt. 24. 17:25
 12/33 anonim ***** válasza:
57%

a fűrész nem horror, hanem thriller

a horror nem jó dolog mit nézel rajta, vagy csak divatból?

nézd inkább a horrorra akadva filmsorozatot

tudod mi a film? az indiana jones a múmia a star wars terminátor nem az ilyen ocsmány marhaságok amiket horrornak hívnak

14/f

2009. okt. 24. 17:45
 13/33 anonim ***** válasza:
59%
ülj le és nézz meg 5-10 horrorfilmet egyhuzamban, de ne valami kis szart, hanem tényleg horrort, majd meglátod... már bocsánat, de neked elment az eszed? nem gondoltál olyanra, hogy a szabadidődet valami jó, örömteli, tevékenységekre fordítsd, amik gazdagítanak?? vagy csak én vagyok ilyen régimódi? örülök, hogy nem követem a trendet és pusztítom az agyam horrofilmekkel... az oké, hogyha néha-néha barátnőkkel pizsibuli, és megnézünk vmi horrort, de hogy titokban lessem a neten mert anyuci nem engedi és én csak azért is nézni akarom... miért??? ja persze, ez a menő...
2009. okt. 24. 22:56
 14/33 anonim ***** válasza:
60%

Nekem engedték, sot! Én már ovodás koromban véres horrort néztem, sot még ha esetleg elaludtam fel is szedték videóra, hogy másnap meg tudjam nézni...

Nem értem, miért ne szabadna horrort nézni? Ugyan már!

2009. okt. 25. 01:55
 15/33 anonim ***** válasza:
75%

Én annyira bírom az olyan dumát h " rossz felé mozdítanak" stb... Jó sokat tudok rajta nevetni. Én is 14 vagyok de már jópár horrorfilmet megnéztem már, (anyám nekem se engedi de letöltöm őket és a gépemen megnézem)

Valahogy vedd rá anyukádat, h nézzetek meg együtt egy horror amit ő is látott már, és így majd meg fogja szokni h te is nézed és ki is bírod (nem lesznek rémálmaid).

2009. okt. 25. 17:29
 16/33 anonim ***** válasza:
76%

Engem mindig engednek nézni horrort...sőt,meg se kell kérdezni:-)

11/F

2009. okt. 26. 12:33
 17/33 anonim ***** válasza:
76%
Mert azt hiszik hogy attól még hogy gyilkolást, meg ilyen morbid dolgokat látsz te is gyilkolni fogsz, mert nem jól nevelnek gyereket, és nem tudnak a gyerekben megbízni.
2009. okt. 26. 17:28
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

Nekem engedve volt, mondták is, hogy ez csak egy film, nem lesz semmi baj.

Olyan 10 éves korom óta nézem őket, és semmi bajom, de lehet másból kiváltana valami negatív reakciót, és nem akarják ezt a szülők.

20/N

2009. okt. 26. 17:33
 19/33 anonim ***** válasza:
76%

Én 6 éves koromban néztem először horrort....és semmi bajjom sincs...

14/l

2009. okt. 29. 21:15
 20/33 anonim válasza:
77%

Fiatalon előfordulhat, hofy torzul a világképed, és valóságnak fogod megélni. (lsd. Az elefánt c. film)

Empátiahiány is kialakulhat.

2009. okt. 30. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!