Miért nem engedi sok szülő a gyerekének hogy horrort nézzen?
Az én anyám se engedte mégis megnéztem neten.
Pedig ő már 16 évesen nézett horrort!
Úgy értem 16 évesen egyedül először!
12 volt amikor az apjával néztek egyet.
Szóval rosszul fogalmaztam.
a fűrész nem horror, hanem thriller
a horror nem jó dolog mit nézel rajta, vagy csak divatból?
nézd inkább a horrorra akadva filmsorozatot
tudod mi a film? az indiana jones a múmia a star wars terminátor nem az ilyen ocsmány marhaságok amiket horrornak hívnak
14/f
Nekem engedték, sot! Én már ovodás koromban véres horrort néztem, sot még ha esetleg elaludtam fel is szedték videóra, hogy másnap meg tudjam nézni...
Nem értem, miért ne szabadna horrort nézni? Ugyan már!
Én annyira bírom az olyan dumát h " rossz felé mozdítanak" stb... Jó sokat tudok rajta nevetni. Én is 14 vagyok de már jópár horrorfilmet megnéztem már, (anyám nekem se engedi de letöltöm őket és a gépemen megnézem)
Valahogy vedd rá anyukádat, h nézzetek meg együtt egy horror amit ő is látott már, és így majd meg fogja szokni h te is nézed és ki is bírod (nem lesznek rémálmaid).
Engem mindig engednek nézni horrort...sőt,meg se kell kérdezni:-)
11/F
Nekem engedve volt, mondták is, hogy ez csak egy film, nem lesz semmi baj.
Olyan 10 éves korom óta nézem őket, és semmi bajom, de lehet másból kiváltana valami negatív reakciót, és nem akarják ezt a szülők.
20/N
Én 6 éves koromban néztem először horrort....és semmi bajjom sincs...
14/l
Fiatalon előfordulhat, hofy torzul a világképed, és valóságnak fogod megélni. (lsd. Az elefánt c. film)
Empátiahiány is kialakulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!