Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van még itt olyan szülő,...

Van még itt olyan szülő, akinek a gyerekének térképnyelve van?

Figyelt kérdés
Két és fél éves kislányomnak ma mondta a gyerekorvos,hogy térképnyelve van.Eddig is fura,lepedékesnek tűnő volt a nyelve,és betegség előtt két-három nappal erősebbnek hatott,igy előre tudtam,mikor lesz beteg.De most estünk át egy csúnya szájfertőzésen,amiből szépen a szájpadlásról,mindenhonnan lejött a hólyag,csak a nyelve maradt "lepedékes",és elmentünk orvoshoz,és ő mondta,hogy ez térképnyelv,nincs tőle semmi baja.Csak érdeklődnék,hogy akinél fennáll ez a "probléma" a gyerekénél,annál hogy alakulnak a dolgok,később volt belőle probléma,vagy az idővel enyhül,esetleg elmúlik?Tapasztalatokra volnék kíváncsi.Köszönöm
2011. márc. 19. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt gyekkoromban,és elmúlt.A fiamnak is volt,de az Istennek nem nyújtja ki most,hogy kérem.3 éves.
2011. márc. 19. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a húgomnak van térképnyelve, ő már 31 éves és semmi problémája nincs vele:)
2011. márc. 19. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én kisfia fél éves, és neki is van.Amikor kisebb volt mindig azt hittem, hogy kaja "ült meg foltokban rajta".

aztán észrevettem hogy szabályosan foltos, úgyhogy ez nem tápszer.Szóltam a dokinak nézze meg, azt mondta nem betegség , nem lesz tőle baja, vagy kinövi, vagy nem.

Csak fura, hogy egyik nap nem látszik semmi, másnap, kisebb az oldalán, utána nagyobb, aztán megint semmi......és így tovább.

szóval a mi dokink is azt mondta, hogy nem kell aggódni.

2011. márc. 19. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is az van a doki szerint.24 lezsek pár hét múlva és semmi hátrányt nem éreztem semmiben ez miatt.
2011. márc. 19. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
lezsek=leszek
2011. márc. 19. 18:26
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. márc. 19. 20:49
 7/7 anonim válasza:
A kislányom 15 hónapos, egy-két hónapja lehet, hogy kialakult nála a térképnyelv. A doktornő azt mondta, nem kell foglalkozni vele.
2012. nov. 8. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!