Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti engednétek a 15...

Szülők! Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy egy fiú barátjánál aludjon egy másik városban?

Figyelt kérdés

Minden képpen egy szobában lennének (de csak egy ajtó választaná el őket a szülőktől).. Ha a fiú testvére átengedi az ágyat a lánynak (akkor a testvér a fiúval egy ágyban alszik), akkor külön ágyban alszanak a szoba két végében. Ha nem engedi át az ágyat, akkor a fiú és a lány egy ágyban aludna..

A lánynak van barátja (és ez nem az említet fiú barát).

2013. júl. 28. 19:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Te vagy az a lány, igaz? :) Nekem 15 évesen már 1éve!! barátom volt és voltunk együtt horgászni a szüleivel és akkor együtt aludtunk a sátorban. :) De nem ott történt meg aminek meg kellett történnie. :) Alvás ide vagy oda, a gyerekek nagyon szuperül megoldják ezt, együtt alvás nélkül is. :)Ez van. Mielőtt bárki azt hinné biztos még fiatalka vagyok, elmondom, hogy 32 éves vagyok egy 5 éves kislány és egy 2 éves kisfiú anyukája. És a legszebb éveim voltak azok...:) Örülök, hogy megélhettem, csodás emlékek. :)
2013. júl. 28. 22:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen, én vagyok a lány..

Azóta, hogy legutoljára voltam náluk nagyon sokat változott a fiú és anyum már nem is nagyon emlékszik rá.. a szülők nem voltak jóban sose, de rosszban sem..

Aki azt mondta, hogy a fiú aludjon a szüleivel: Egy 18 éves fiú nem fog a szüleivel aludni.. És ha mégis, akkor még mindig ott van az öccse, aki annyi idős mint én, és akk vele lennék egy szobában..

Nagyon nem szeretném, hogy anyám jöjjön értem.. De tényleg.. Nem túl jó a kapcsolatom anyummal és biztos lesz 1 vagy 2 ember, aki cigizik vagy inni fog.. És akkor egyből meg lennék gyanúsítva és megint magyarázhatnám neki 4-5 napig, hogy nem csináltam semmit.. (A cigi szagától hányok, innni még nem ittam és nem is akarok amíg nem leszek meg 18..)

2013. júl. 28. 23:15
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Úgy imádom ezt a tipikus felfogást, hogy amint egy szobába kerülnek beindulnak a hormonaik és egyből elkezdenek szaporodni mint a nyulak. Ha annyira akarnák, akkor szinte bármikor/bárhol esélyük lehetne. Kocsiban, pláza wc-ben, parkban. Miért hiszi mindenki, hogy csak este, csakis abban az egy esetben történhet meg, ha X ott alszik Y-nál?

Mindenesetre ha ennyire nem bízol a lányodban, akkor ne engedd. Viszont ez szomorú.

(Még mielőtt bárki el kezd ócsárolni; nincs barátom. Nem is lesz. Barátnőm annál inkább, de még az se volt. Mellesleg 15/l vagyok én is.)

2013. júl. 29. 22:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Ooooh nem olvastam a második oldal kommentjeit. Ebben az esetben próbáld meg meggyőzni valahogy. A leírásod alapján nem hiszem, hogy felmerülne bennük ilyesmi. Legalábbis az én szüleimben sose merült fel.
2013. júl. 29. 22:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem
2013. júl. 31. 07:26
 16/17 anonim ***** válasza:

én meg engedném miért ne aludhatna ott inkább szerencsétlenkedjen az utcán ?

és ha egy szobába lesnek akkor mi van majd beszélgetnek...

Aki rögtön arra gondol hogy légyott lesz úgy hogy a lánynak még barátja is van azt nagyon tudom sajnálni.

2013. júl. 31. 10:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Figyelj ha én lennék az anyád akkor érted mennék valamikor akkor is ha rossz a kapcsolatunk szerinted... Bár ez általában az ember azért érzik mert kamasz és a szülők meg fognák.

'innni még nem ittam és nem is akarok amíg nem leszek meg 18..)' Ezt meg nem hiszem...

'Egy 18 éves fiú nem fog a szüleivel aludni.. És ha mégis, akkor még mindig ott van az öccse, aki annyi idős mint én, és akk vele lennék egy szobában.. ' Akkor folyosón... :D

2013. júl. 31. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!