Szülők! Ti megengednétek 16-18 éves kamasz lányotoknak a tetoválást/hegtetoválást/piercinget/fültágítót? Már hosszú ideje szeretne.
Nekem 18 évesen engedték meg a piercinget, és a tetoválást. De csak olyan helyre, amit el tudok takarni. Jó volt ez így, volt köldök pc-em, és a derekamon egy tetoválás.
Nekem nem voltak ilyen allűrjeim, mint a fültágító (nem mellesleg borzalmasan néz ki, visszataszító) sem olyan, hogy nyelv pc, száj, stb. A lányomnak nem engedek semmi ilyet. Ha betölti a 18-at, akkor eldönti, addig felesleges. Na meg a heg-tetoválás.. Az kész agyrém.
A lányom 15 éves egyelőre a köldök pct szeretne , én is 16 évesen csináltattam , úgy hogy azt neki is megengedem meg ha tetkót akar 18 után már azt csinál amit akar , de egyelőre nem.
A többi hülyeség , és ha felnő és jól látja a dolgokat megbánja
Bár én nem vagyok szülő, de a tetkót nem engedném meg szerintem, ennyi idősen még évről évre változik az ízlés, a tetkó pedig egy végleges dolog. A piercinggel valószínűleg engedékenyebb lennék, mert azt, ha megunja is csak egy luk marad a helyén. persze, ha az arcára akarná, lehet, hogy kevésbé lennék elfogadó:D kivéve, ha pl orrpiercingről van szó.
23L
fültágítót igen de max 20 mm-t
tetkót igen, ha már pár éve ugyanazt a mintát szeretné, maga keresi rá a pénzt és nem hülyeséget akar magára varratni.
hegtetkót biztos nem.
piercinget igen, de abból sem túl sokat, meg ízléseset.
16 évesnek piercing oké, bármilyen (bár normális piercer nem csinálja meg neki az intimet szülői beleegyezéssel, illetve felügyelettel SE), mert kiveszi, beforr, kész.
Fültágító szintén, de a mérettel bánjon csínján, van, akinek már 5-6mm se forr össze soha, másnak még 15-20 is simán összemegy (mint nekem például, 10mm-ről egy hét alatt összeugrott úgy, hogy 6 mm épp, hogy belement).
Tetoválást meg hegtetkót nem engedném még, 18 éves kora után meg azt csinál, amit akar - a saját pénzéből persze.
18 éves koráig nem. A tetoválás nekem tetszik, csak úgy gondolom, hogy ne hirtelen felindulásból csináltasson valami igénytelen tucatvackot, hanem jól átgondoltan valami nagyon igényes helyen akár nagyon drágán is.
Hegtetoválást igen.
Piercinget - hát, nem örülnék neki, a nyelvébe nem engedném, de köldökben még oké. De nem cirkuszolnák miatta.
A fültágító miatt viszont robbannék, azt semmiképp nem engedném. Ha megcsináltatja, akkor részemről be van fejezve az extra igények teljesítése (mobil, net, édesség, márkás ruha, különórák).
Tetoválást és piercinget esetleg.
De vigyázz,hogy ne a hasára csinálja egyiket sem,mert szülésnél eléggé megjárja majd vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!