Szülők! Ti megengednétek 16-18 éves kamasz lányotoknak a tetoválást/hegtetoválást/piercinget/fültágítót? Már hosszú ideje szeretne.
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 17:31
21/25 anonim válasza:
16 eves lany vagyok, hat eve szeretnem mindet ezek kozul. anya semmit nem enged, egy hajfestest sem... a tetkot en se engednem magamnak de ugy erzem hogy a tobbi az olyan dolog hogy inkabb most mint kesobb.. mit szamit az a ket ev? csak annyit hogy egyre eltavolodom toluk mert nem fogadjak el a stilusomat... sajat penzbol menne az egesz, en kerestem magamnak... en csak azt tudom mondani tapasztalatbol hogy ha regota akar, nem az alatt a ket ev alatt gondolja meg magat.. aztan nehogy 18 evesen meeegbol kek hajjal es 66 pcvel jojjon haza
22/25 anonim válasza:
Nekem 12 evesen engegedtek meg a koldok pc-t es 14 evesen a tetkot
24/25 zsombor1969 válasza:
...akkor te baromi hülye vagy. :)
25/25 anonim válasza:
Tetkò mellett ha kitalàlàstòl mobdjuk fèl èvig kitart akk igen meg ha van èrtelme, jelentese. Pl nem rib*** rendszam, tömegtetko
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!