Kamaszok, milyen sulitáskátok lesz jövőre, milyet szeretnétek?
Zöld Eastpak :) Mint tavaly. Amikor kevés cuccom van, akkor pedig egy zöld Reno-s táska. Ha megyek délután kémiára, akkor pedig egy zöld oldaltáska.
(MINDEN ZÖLD! :)))
11.-es leszek
Nemrég kaptam újat, egy sötét alapszínű kis pöttyökkel díszített táskát fogok hordani.
Kép: [link]
15/L
Most megyek 9.-be.
Most kaptam egy ilyen oldaltáskát: [link] Egyszer volt ilyenem, de egy hét után elhajítottam a francba... :'D nem tudom hogy fogom bírni.
Van egy jó kis O'Neill táskám, a tavalyi, csak az a baj, hogy lehet nem fognak elférni benne a cuccaim, ezért a másikat kell majd hordanom.
A valóságban kicsit rózsaszínűbb :D világosabb :)
Most megyek 9-be. Nem rég kaptam ezt a táskát. :)
Kék.fekete Adidas hátizsák. Nem érdekel, ha nem lányos, nem szeretnék gerincferdülést, és ebben a cuccaim is elférnek. :D
14/L, most leszek középiskolás.
Tavaly kaptam egy virágos hátitáskát, ami az első két hétben elszakadt legalább három helyen. Ezután az azelőtti adidas táskámat használtam, amit még anno ötödikben kaptam, épphogy kibírta az év végét, tehát kapok majd valamit.
Egy sötétebb színű, nekem mindegy milyen márkájú nagy hátitáskát szeretnék. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!