Kamaszok. Ti jártok/ jártatok pszihologusnál? 15/L
Igen már egy éve járok!:)
Depresszió, 3 öngyilkossági kísérlet, anorexia miatt!
Én szeretem!:)
Üdv!:)18/L
Elso vagyok!
Kedves masodik, jobb volna ha a te dolgoddal torodnel ahelyett, hogy megszolj masokat! A kerdezo ezt kerdezte igyhat en valaszoltam.
Ameddig nem ismersz valakit es nem tudod, hogy milyen problemakkal kuzd addig jobb lenne, ha halgatnal!!!
Es igen elkovettem mindezt, de nyomos okom volt ra, maskepp soha nem tettem volna. Nagyon nehez volt nekem, de hosszu lenne elmeselni. Es igen nagyon banom, hogy mit tettem! Mostmar tudom, hogy nem ez a megoldas a problemaidra! Sajnos az ember legtobbszor a maga hibajabol tanul!:(
Hat en is tanultam! Barcsak ne tettem volna...!:(
Udv!:)
Nem tudom, mi adhat okot egy korombelinek arra, hogy kinyírja magát - vagy legalábbis megpróbálja. HA megpróbálja.
Én 10 éves koromban kezdtem el pszichológushoz járni, mert sokan csúfoltak az iskolában, magamba fordultam, a családdal se beszéltem már úgy, mint régen, a tesóimtól is elfordultam. Családi veszteség is ért, önbizalmam sem volt, ezért anyukám úgy látta jónak, ha elvisz pszichológushoz.
Én szerettem oda járni. Mindig volt valami elfoglaltság, játszottunk, de közben beszélgettünk, stb.
Most vagyok 16 éves és minden rendben van, az önbizalmam is helyreállt és megtanultam kezelni mindent, ami egy kamasszal megtörténhet. :)
Én is járok, szorongással.
Kicsit befordultam, meg nem értettnek érzem magam, mert sok barátomat elvesztettem azzal, hogy hirtelen vállalni kezdtem ténylegesen magam.
15L
Én sem járok, pedig szeretnék. Lenne kivel megbeszélni minden apró problémámat... :/ :)
16L
Szerencsére sosem jártam egyetlen egy pszichológusnál se,de nem is akarok megfordulni nála.Nekem van privát segítségemanyám barátnője és volt munkatársa-,aki mindenben tud segíteni és segít is.Ő egy átlagos civil ember,idősebb egy kicsit tőlem,de fiatalabb anyánál.A foglalkozásának semmi köze a pszichológiához,mégis rengeteget segít.
17/L
Másfél éve volt egy öngyilkossági kísérletem, egyszerre nagyon sok dolgot veszítettem el és nem nagyon tudtam mit kezdeni a helyzettel. Akkor elmentem 2-3 alkalomra, és elég sokat segített. Igazából úgy érzem pszichológus nélkül is eltudtam volna intézni magamban, de sokkal jobban esett, hogy nem egyedül kell végiggondolnom a dolgaimat, könnyebb volt és jobb érzés is, csak ajánlani tudom!
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!