Kamaszok! Tippek?
17 éves lány vagyok.Szeretnék
csajosabban,divatosabban
öltözködni.Eddig farmer+valamilyen
pulcsit hordtam.A körmömet nem
festettem,nem is sminkeltem
magam.170 cm,60 kg
vagyok.Szeretnék "életmódot"
váltani,csak nem tudom hogy
kezdjem el.:)
Én is ilyen "problémával" küzdök, annyi különbséggel, hogy nálam a sminkelés szempillaspirálban merült ki. :D
Szóval. Azt nyilván nem mondom meg neked, hogy milyen ruhákat hordj - olyat, amilyen neked tetszik és amiben jól érzed magad. Fontos, hogy ne hagyd, hogy rád erőltessenek bármit is, ami nem a te stílusod, és nem illik hozzád. A körmöd kifestheted, ha szeretnéd, bár szerintem nem létszükséglet (mondjuk én általában ki szoktam). Sminkelésben most "gyakorlok" szemhéjtussal, bár a smink az az arcodtól, szemektől, hajtól függ, szóval keress rá google-ban, hogy a te arcodhoz, szemedhez mi illene. A magasságod, súlyod teljesen rendben van, de a sport ebben az esetben is jót tesz, mert formában tart.
Most így hirtelen ennyi jut eszembe, tudom, nem túl konkrét, de remélem, segítettem. :)
16/L
Nézegess divatlapokat, ifjúsági lapokat (pl IM-ben szoktam látni jó ruhákat), ott megadják az üzlet helyét, ahol fel lehet lelni a ruhadarabokat, jegyezd le mobilodban amit tetszik, aztán menj el vásárolni és vedd meg. :D Vagy kérj meg egy normálisabb, divatosan öltözködő osztálytársadat, hogy menjen el veled vásárolni. (azért írtam, hogy osztálytársat, mert gondolom a barátaid hozzád hasonlóak)
De ha ilyen tucatboltokban vásárolgatsz eleinte, akkor meg fogod tanulni, mi az ami divatos (mármint Magyarországon :D), és jól áll. Aztán később vásárolgathatsz rendesebb üzletekben is. Azért ajánlom ezeket, mert így nem lőhetsz mellé, míg pl egy sima butikban vannak kevésbé divatos holmik is.
Sminkelésre talán a youtube-os videókat tudom legjobban ajánlani.
Sportolásként pedig járj el futni mondjuk, vagy neten nézz ki előre kidolgozott programokat, és csináld meg.:)
Szerintem, ha nem akarsz sokat vesződni a körömfestéssel, akkor vegyél egy körömerősítő lakkot, könnyebben meg tudod növeszteni a körmeidet, persze azért nem kellenek karmok. Az átlátszó lakkok azért is jók, mert, ha kicsit meg vannak kopva nem annyira feltűnő és szép fényes és ápolt hatású lesz a körmöd.
Sminknek szerintem a hétköznapokban bőven elég egy kis BBkrém, ha szép a bőröd, akkor ezt el is hagyhatod, szempillaspirál, szájfény pirosító (ezt egy picit gyakorolni kell; ha nem használsz BB-t vagy alapozót akkor nem kell).
A farmerrel sztem nincs semmi baj, persze fazontól függ. Ne vegyél fel mindent csak azért, mert divatos, próbálj fel olyan ruhákat, amik tetszenek és szerinted csajosak, ha jól áll vedd meg.
A szemöldöködet megszedetheted kozmetikussal (pár száz forint), ha utána csak a kicsi szálakat kell kihúzogatni.
Írj rám, mert én is hasonló cipőben jártam pár éve, nekem a punkból kellett nőiesednem, hogy beengedjenek az egyetemen a vizsgáimra :)
Szia!
Hordj olyan ruhát, amiben jól érzed magad! Ne viseld csak azért, mert más is azt teszi... Légy önmagad, és meglátod, megtalálod a stílusod! Hord farmert pulcsival, cicanadrágot hosszított felsővel, ha egyszerűen szeretsz öltözködni, nyugodtan tedd!
Lányos, egyszerű színek: kék, rózsaszín, lila, sárga, fehér, fekete, szórke.
Ha tetszik, dobd fel az öltözéked! Egy öv, egy szalag, bármi, ami neked is tetszik! :)
Nem muszáj sminkelned sem, ha nem érzed szükségét! Egy kis szempillaspirál, hogy kiemeld a szemed, ajakbalzsam a csillogó szájért, és ez bőven elég, de ha neked kényelmetlen, ennyi sem kell! Mindenképp maradj a természetes hatású sminknél, de kipróbálhatod a merészebb dolgokat is. Csak annyira, amennyire te jónak érzed :)
A körmöd akár átlátszó körömápoló lakkal is kifestheted, vagy halvány rózsaszín, de majd biztos találsz egy színt, ami tetszik és megállapodsz mellette. :) De festened se muszáj, az ápold kéz festék nélkül is szép!
Az alkatod pont jó, magas lány vagy, tökéletes. :) Próbáld ki a telitalpú cipőket, hihetetlenül csajosak! :D Sok sikert, majd írj, hogy alakult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!