Kamaszok, ti mennyire bíztok meg a neten megismert emberekben?
Hát én a hatalmas nagy féltékenységem kapcsán ismerkedtem meg a neten egy lánnyal,akivel nagy veszekedésekbe kezdtünk..ő lekutyázott én meg osztottam a magam mondján,meg próbáltam neki elmondani egy konkrét dolgot,amit először nem hitt el,aztán szépen bebizonyítottam neki.Aztán kibékültünk..ez volt kb 1 éve és azóta nagy barátság van köztünk.Benne vakon bízok,bár már tudom hogy néz ki és mi a neve.:) Lassan ő lesz a legjobb barátnőm,nem az,aki volt..mert ő már alig törődik velem,mindig csak a pasijáról képes beszélni.
De egyébként nem bíznék annyira egy nickneves emberben,akiről azt sem tudom,hogy hogyan néz ki..etc.
Meg hogy minek bíznék az utóbb említettben?Okom nem lenne rá konkrétan.
17/L
Amíg nem beszélek vele egy ideig, én is elég bizalmatlan vagyok, mivel sok a rosszindulatú ember, akármennyire is aranyosnak tűnik, eleinte nem bízok benne, semmi fontosat nem árulok el magamról. Viszont a két legjobb barátomat az interneten ismertem meg. Az egyiket ezen az oldlaon, a másikat egy másik fórumon.
Kezdetben persze mindketten bizalmatlanok voltunk a másikkal, de aztán végül találkoztunk élőben is (szülők ott voltak a találkozáskor) és azóta már rengetegszer, megéri a két/öt órát.
Persze tapasztaltam már rosszul is, de mindegyik esetet kiszúrtam hamarabb, minthogy a kedvenc sorozatomnál többet eláruljak neki.
Tehát ha borzasztóan elővigyázatos és bizalmatlan vagy, ami nem irracionális szerintem, akkor jó barátokra lehet lelni :)
15/L
Anno, mikor még játszottam a WoW-os haverokban mindig megbíztam, pedig egy átlag guildtársról ennyit tudtam: "Sanyi, és szereti a Heinekent".
Nagyon sok időt töltöttünk együtt, úgyhogy nem volt gáz megbízni bennük.
Máshol meg nem ismerkedek magyarokkal. Ha külföldiekkel ismerkedek a neten, bízok bennük.
Természetesen lakcímet, meg ilyeneket nem adok meg...
Nem bízok meg bennük, emiatt nem ismerkedem neten. Lassan 2 éve megismerkedtem ott egy sráccal, akivel később jártam ugyan, de ritka nagy gyökér volt. Azóta köszönöm, de nem kérek a netes ismerkedésekből.
16/L
Én egy internetes játékban jónéhány emberrel ismerkedtem meg, van pár olyan akivel minden nap beszélek évek múltán is,de már egyikőnk se játszik.
Találkozni mondjuk még nem találkoztunk,mert elég messze laknak.
Viszont egyszer megismertem egy srácot vagy egy évig beszélgettünk aztán találkoztunk párszor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!