Jártok össze játszótéren megismert anyukákkal, babákkal?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 22:02
1/4 anonim válasza:
Nem. Bár az egyikkel már megbeszéltük nyáron, hogy együtt elmegyünk ide-oda, de nem hívott emiatt, én pedig nem kérdezek rá. (amúgy ő ajánlotta fel). És nem is szeretnék nagyon összejárni, mert hálistennek az igazi (sokéves régi) barátaink megmaradtak, és inkább velük töltjük a szabadidőnket, nem férnek már bele új kapcsolatok. Ha nem lennének barátaink, akkor biztos "felszednék" itt egy-két anyukát a gyerekével :)
2/4 anonim válasza:
Igen. Sokat beszélgettünk a játszótéren, közel lakunk egymáshoz, egyszer becsengettek megyünk- e sétálni meg a játszótérre, behívtam őket, azóta együtt megyünk minden nap:) ha esik átjárunk egymáshoz.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Amikor még picik voltak a gyerekek(tavaly nyáron) 8 anya+baba járt össze,ahogy nagyobbak lettek,már csak 2 anyukával találkozunk,akikkel barátok is lettünk,megyünk egymáshoz,csinálunk közös családi programokat,szinte mindent megbeszélünk egymással,és nem csak a gyerekekről,sőt.A kisfiú 12 nappal idősebb,mint a fiam,vele egy bölcsibe is járunk,és vigyázunk egymás gyerekeire is,ha kell,eljárunk mi anyukák ketten vásárolni,moziba.Kicsit másabb a helyzet,hogy az egyikőjük már dolgozik,de így is 2 naponta beszélünk telefonon
4/4 anonim válasza:
Nem, de nem is járnék össze ilyen anyukákkal, mert számomra maga az unalom lenne. A téma a gyerek meg a háztartás, meg a shoppingolás, stb. lehet velem van a baj, de az ilyen anyukák engem halálra untatnak, akik csak ugyanazt fújják minden nap, és szinte versenyeztetik a gyermekeket, hogy ki mit tud már..brrr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!