Mennyit jártok össze más babákkal, anyukákkal? Játszótéren vagy máshol szövődtek az ismeretségek?
Hol laksz?:)
Mi bandázunk Veletek, kisfiam 15 és fél hós.
Üdv:A&G
Lànyom 13 honapos,bàr sok a kisgyermekes anya a közelbe,nekem nincs kapcsolatom.Igaz külföldön élek,de:Az egyik anya aki felakarta venni velem a kapcsolatot,rendszeresen tanàcsokkal akart ellàtni,int pl le kell vàgjam a kislanyom hajàt stb.
A màsik azért nem fért a körömbe,mert a gyermeke csakis Hello Kitty ruhakban jarhatott,s rendszeresen hasonlitgatott.Mig az ö lanyanak 4 honaposan kibujt a foga,az enyémnek egy évesen sem.S mindennap megkérdi:-na van màr fog?
Aztan volt aki azért volt unszimpatikus,mert csakis a lakasban bent volt,kimenni nem szeretett,s én meg az ellenkezöje vagyok.
Én emiatt egyedül vagyok,de jobb igy.Délelött elvégzem a hàzimunkat,délutan olyan hamar elrepül màs anya nélkül is.Kimegyek ugyanigy a jàtszotérre,ugyanugy bevasarlok,elmegyek fagyizni,annyi különbség hogy egyedül a gyerekemmel.Szivesen baratkonék én,de szeretem ha egy baratsagban egyenjogusàg van,s nem loverseny.
Egyébként a kislanyom elöszeretettel megy màs gyermekekhez oda,de az anyuka nem jönne ,csak ül a padon,mig én a gyermekem kezét fogom.Szoval észreveszem hogy sokan a hàttérbe szorulnak direkt.
A babás ismeretséggel nekem annyi a problémám, hogy semmilyen más téma nincs az anyukákkal a babákon kívül, ezért megy az idióta versengés, és kioktatás. Inkább összejárok a szobatársammal (akivel egyszerre szültünk), illetve nekem nagyon szerencsém van, mert kéthetente át tudok menni az egyetemi barátnőmhöz (együtt laktunk az egyetem alatt), akinek két hónappal idősebb a babája.
Most terhes a házban az egyik kiscsaj, aki nagyon szimpi, na vele lehet össze fogunk járni, ő most is sokat jön:)
Köszi csajok
Pesten lakunk, X. kerület..
Én is csak ugyanilyen sztorival tudok büszkélkedni,mint az előttem válaszoló.Kisvárosban élünk,sokan,úgy 10-15-en babás anyukák összejárogatunk sétálni.Vérre menő a harc olyasmiken,hogy ki milyen cipőt vesz a baba lábára,kinek milyen kocsija van,milyen ruhákban vannak,stb.
Nálam akkor szakadt el a cérna,.mikor megkérdezték amikor sportkocsit akartam vásárolni,hogy:nem mindegy a 100 kilós gyerekedet milyen kocsiban tologatod? (csak mert 7 hósan 8 kilóval több volt mint az ő babájuk)
Mindegyikük külön-külön a másikat kibeszéli.Pénzügy,házassági élet,nem tabutéma.Mindent kiveséznek,pletykálnak.
Na én azóta egyedül járok ki,nem is bánom,jobb így,a babámmal sétálok.
Mármint hogy 7 hósan 8 kiló volt,és a többieké pedig kisebb.
Nem 8 kilóval volt több :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!