Idegesít Titekekt ha a játszótéren eteti más a gyerekét? Te viszel le a babádnak enni?
miért idegesítene?
a lányomat inkább bántja, hogy kifolyik a szeme, hogy mások esznek, ő meg éhezik! (nagy zabás, állandóan enne).
Nem, engem nem idegesít. Ha éhes lesz a gyerek, egyen, persze, nem ott kell tálalni a 3 fogásos ebédet, de egy kis gyümölcs majszolás teljesen jó. Tőlünk messze van a játszó, hülyeség lenne hazakutyagolni azért, hogy egyen egy almát, aztán vissza...
A "kunyizás" viszont idegesít, főleg, ha olyan gyerek kér, akit reggel kizavarnak a játszóra és csak este szedik össze. De akkor is inkább az anyjára vagyok mérges.
Dehogy.
Inkább az, ha az enyémet megkínálják, de kézből. Legszívesebben visszautasítanám. A gyerekeknek is kijár az igazi kínálás. Vagy inkább sehogy.
határozottan NEM!
Kinek,mi köze hozzá? majd azért fogok hazaszaladni egy kis tízóraiért, mert más zavar , h eszik a kicsim!
Próbálna szólni az ilyen, de csak otthon nagy a szája...a téren meg játssza a mosolygós anyukát biztos!
Nem idegesít, nálunk mindenki hoz ezt-azt a gyerek(ei)nek.
Meg is kínáljuk a többieket, meg jönnek maguktól is a kicsik, megkérdezzük az anyát hogy lehet-e, aztán adunk a gyerkőcnek.
2-3 órát is távol vagyunk nyáron a lakástól, enni-inni, pelenkát, váltóruhát minden normális ember visz - szerintem.
Engem csak azért zavar mert az én lányom egy kákabélű és persze mindig előadja a szegény éhezőt akárhogy tömöm meg otthon...és ilyenkor odamegy "kunyizni" persze a legtöbb jóérzésű szülő megkínálja ha olyan a kaja ami nem egy adagos pont (szóval nem a bébiételre gondolok vagy ha egy darab alma van).
Aztán bekajál és otthon meg a finom egészséges ételt le se...ejti :(
Ha meg egy adag van a szülőnél akkor is odamegy és mehetek utána "leválasztani" a kajáról.
Persze viszek én is neki enni-inni de mindig a másé kell.
Ha félrevonulnak egy padra vagy úgy van fordítva a babakocsi hogy nem látja hogy a másik eszik, akkor semmi gondom a dologgal.
Egyébként meg eszembe se jutott hogy ez gond lehet mivel az első gyerekem ( a fiam) a mai napig rossz evő és sose kért senkitől enni sőt még ha kínálták se fogadta el sose és ez mai napig így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!