A kisbabám sokkal többet gagyog a játékainak, mint nekem! Ez miért van? Idegesít!
Figyelt kérdés
3 hónapos. A játékainak egyfolytában gagyog, nekem meg csak néha-néha és nem is annyit egyfolytában. Mit csinálok rosszul?????????2011. okt. 9. 16:46
1/10 anonim válasza:
Semmit. El van egyedül is, nincs ebben semmi rossz. Hagyd, hagy játszon el maga. Majd ha igényli a társaságod, szólni fog. Később egyébként is változik majd ez :)
2/10 anonim válasza:
3 hónapos, és nem mindig neked gagyog?:)
Meg mit rontottál el...?:)
LOL, aztakutya! ne haragudj, de 3 hónaposan mégis mit szeretnél tőle?....
3/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem, kedves második, hogy
amikor foglalkozok vele, akkor miért nem gagyog annyit, mint amikor egyedül játszik?
2011. okt. 9. 16:56
4/10 anonim válasza:
Egyedül játszik? Na, attól még messze van, megnyugtatlak.
Amúgy pedig ez nem egy "problémás" jelenség, érik a látása, tetszenek neki a formák, színek.Majd fog rád is gagyogni eleget , néha sokat is, ne félj!:)
5/10 anonim válasza:
Én meg pont annak örülnék, ha érdekelné valamilyen játék... Na meg, ha egyébként is gagyogna állandóan...
6/10 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, nem csinálsz semmit rosszul. :) Tényleg kezdi felfedezni a körülötte lévő világot, és hangot ad annak, hogy tetszik neki. Beszélj sokat neki, énekelj, mutogasd a játékokat, és majd csak megered neked is a nyelve. :) Ne idegeskedj ezen. Örülj, hogy nem kell a szoknyáján ülni. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, örülök, de néha már tűkön ülök, hogy mikor fog már végre hiányolni, 2-3 órát is elvan egyedül. És igen, jólesne, hogy amikor foglalkozok vele, akkor gagyogjon nekem is annyit :)
2011. okt. 9. 19:01
8/10 anonim válasza:
Hát irigyellek komolyan! 2-3 órát is elvan? Én már 1nek is örülök! Főleg, hogy napközben nem alszik csak rövideket és egyáltalán nem tudok semmit csinálni, ha egyedül vagyok itthon.
9/10 anonim válasza:
Mert téged figyel, ennyi szerintem.
Örülnék, ha gagyogna a fiam 6 hónaposan. :(
10/10 anonim válasza:
Az én gyerekeim sem gagyogtak nekem,ennyi idősen meg aztán végképp nem.A lányom olyan másfél évesen babanyelven beszélt hozzám,úgy tettem mint aki érti,kérdeztem,ő "válaszolt",így kommunikáltunk.A fiam 7 hónapos,ő is mindennek magyaráz,főleg a cuminak,olyan vicces.Forgatja,tanulmányozza és komoly,megfontolt arccal magyaráz.Rám meg csak vigyorog,ha beszélek hozzá néz kerek szemekkel.Normális ez teljesen sztem,mi vagyunk a minden,felnéz ránk,szóhoz sem jut:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!