Miért csinálja ezt? Már nagyon idegesít, hogy miért van ez?
ha egy kisbaba sír akkor ott nincs olyan hogy nem talál semmit a dokinő.
bár lehet hogy a fronttól , esetleg fogacskája nem akar kibújogatni?
nincs megduzzadva a kis inye?
sajnos nem tudok segíteni sokat, az én babám is sírós volt, de nem ennyire :(
szia
első vagyok vszínű a kis foga lesz..
sok anyuka írja hogy köztük én is azon véleményen vagyok hogy a dentinox egy kalap sz.. se ér.
én nurofennel kenegettem az inyét igazából semmi se jó ilyenkor ha már kifakadt a kis inye akkor könnyebb lesz.
bár ez hosszú folyamat! lehet hogy csak 3 hónap múlva fog előbújni az első , lesz hőemelkedése is talán hasmenése, nyűgös lesz, sírni fog ahogy most is, a fogzás ezzel jár.
esetleg ha szereti vegyél neki hűtött rágókát, vagy csak sima rágókát hadd rágjon és az elzsibbasztja a kis inyét ilyenkor szeretnek rágni a babák.
gondolom akkor ez lehet a baj de csak gondolom!
nurofen, vagy panadol sziruppal kenegesd neki
1,5 éves baba anyukája :)
Az a baj,hogy a dentinox csak pár másodpercig esetleg pár percig hat és aztán ugyan úgy fáj neki.Ha tényleg a foga jön masszírozd neki az ínyét pelussal,rágókával...
Lehet valami betegség lappang benne amit még az orvos nem lát.A kisfiam is 2-3 nappal előtte volt sírós amikor beteg lett.
Esetleg próbáld lekötni a figyelmét zenélős játékokkal.
A hozzátáplálással hogy álltok?Mert ha esetleg most próbálgatod az is baj lehet.
Sajnos több ötletem nincs.Türelem,egyszer ez is elmúlik :)Együtt érzek veled,az én kisfiam is sírós baba volt.
Szia, a te babád biztos érzékenyebb az átlagnál, neked kell hozzá alkalmazkodnod. A Suttogó titkai c. könyv szépen ki is fejti az 5 gyerektípust, a jellemzőit és azt, hogy kell őket kezelni, ezek: a kisangyal, mintababa, talpraesett, mimóza és morcos babák. Egyes gyerekekben kétféle típus is keveredhet, úgyhogy lehet a te babád akár mimóza és morcos is egyben, amihez rengeteg türelem kell.
Úgyhogy szerintem olvass ennek utána és talán jobban meg fogod érteni a babádat és nem fogsz semmi olyat erőltetni nála, amit nem szeretne, vagy amiből később a kapcsolatotokban gondok lehetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!