Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja ezt? Már...

Miért csinálja ezt? Már nagyon idegesít, hogy miért van ez?

Figyelt kérdés
Annyira irigylem azokat az anyukákat akiknek az ennyi idős gyerekük elvan mindenhol. Az enyém ha ébren van vagy eszik vagy sír. Nem sokáig lehet vele játszani kb. 5-10 percig. De mostanában nem akar enni (60-90ml), és nem akar aludni(napközben 2 óra), így egész nap sír. A doktornő nem talált semmit. Az a baj, hogy kézben is sír. 4 hónapos baba
2011. szept. 24. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:

ha egy kisbaba sír akkor ott nincs olyan hogy nem talál semmit a dokinő.

bár lehet hogy a fronttól , esetleg fogacskája nem akar kibújogatni?

nincs megduzzadva a kis inye?

sajnos nem tudok segíteni sokat, az én babám is sírós volt, de nem ennyire :(

2011. szept. 24. 11:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Megvan duzzadva, kenegetem a dentinox géllel.
2011. szept. 24. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

szia

első vagyok vszínű a kis foga lesz..

sok anyuka írja hogy köztük én is azon véleményen vagyok hogy a dentinox egy kalap sz.. se ér.

én nurofennel kenegettem az inyét igazából semmi se jó ilyenkor ha már kifakadt a kis inye akkor könnyebb lesz.

bár ez hosszú folyamat! lehet hogy csak 3 hónap múlva fog előbújni az első , lesz hőemelkedése is talán hasmenése, nyűgös lesz, sírni fog ahogy most is, a fogzás ezzel jár.

esetleg ha szereti vegyél neki hűtött rágókát, vagy csak sima rágókát hadd rágjon és az elzsibbasztja a kis inyét ilyenkor szeretnek rágni a babák.

gondolom akkor ez lehet a baj de csak gondolom!

nurofen, vagy panadol sziruppal kenegesd neki

1,5 éves baba anyukája :)

2011. szept. 24. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy a dentinox csak pár másodpercig esetleg pár percig hat és aztán ugyan úgy fáj neki.Ha tényleg a foga jön masszírozd neki az ínyét pelussal,rágókával...

Lehet valami betegség lappang benne amit még az orvos nem lát.A kisfiam is 2-3 nappal előtte volt sírós amikor beteg lett.

Esetleg próbáld lekötni a figyelmét zenélős játékokkal.

A hozzátáplálással hogy álltok?Mert ha esetleg most próbálgatod az is baj lehet.

Sajnos több ötletem nincs.Türelem,egyszer ez is elmúlik :)Együtt érzek veled,az én kisfiam is sírós baba volt.

2011. szept. 24. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Szia, a te babád biztos érzékenyebb az átlagnál, neked kell hozzá alkalmazkodnod. A Suttogó titkai c. könyv szépen ki is fejti az 5 gyerektípust, a jellemzőit és azt, hogy kell őket kezelni, ezek: a kisangyal, mintababa, talpraesett, mimóza és morcos babák. Egyes gyerekekben kétféle típus is keveredhet, úgyhogy lehet a te babád akár mimóza és morcos is egyben, amihez rengeteg türelem kell.

Úgyhogy szerintem olvass ennek utána és talán jobban meg fogod érteni a babádat és nem fogsz semmi olyat erőltetni nála, amit nem szeretne, vagy amiből később a kapcsolatotokban gondok lehetnének.

2011. szept. 24. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Az én babám is ilyen volt kezdettől fogva. Pontosabban, amióta hazajött a 10 hetes kórházi létből...koraszülött volt. Ott egy hangja sem volt, azt mondták a nővérek, anyának könnyű dolga lesz, mert csak eszik-alszik. Na ez otthon kibővült: eszik-alszik-sír. Mostanra sokat javult a helyzet, 8 hónapos, rengeteget mosolyog, kacag, de továbbra sincs "el egyedül". Jól el is lett kényeztetve, mondják sokan, dehát melyik baba ne lenn elkényeztetve, aki majd 3 hónapig család nélkül kellett hogy éljen, s csak utána ismerte meg az anyai ölelést!
2011. szept. 24. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Előző vagyok. Szóval ne aggódj, nálunk olyan 5 hónapos kora körül kezdett javulni a helyzet, tarts ki, lesz még mosolygós ő is!:)
2011. szept. 24. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet fejlődési ugrás!Bár szerintem rettentő keveset alszik ez a kisbaba,ha kézben is sir lehet tul sok az inger és attól nem tud elaludni!Amikor igy nagyon behisztizik az én kicsim akkor bebugyolálom egy kis lepedőbe ugy mint a pólyába és ringatom,énekelek neki vagy zenélőforgó ami nekünk bejött!De viszont ha keveset eszik akkor lehet a foga miatt nyüglődik!
2011. szept. 24. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!