Mennyit jártok össze más babákkal, anyukákkal? Játszótéren vagy máshol szövődtek az ismeretségek?
Kérdező, én bandázok veled, ha közel laksz:))
Kőbánya melyik része? Én Liget tér:)
ҝ
Sziasztok!
Hat en sem bandazok,mert nem tudok,kivel.
Kulfoldon elek,a panel ahol elunk tele van kisbabaval,kisgyerekkel de itt mindenki jol el van magaba.
Ami engem zavar,hogy nem viszik setalni a gyerekuket en meg az a fajta anyuka vagyok aki reggel korabban felkel megcsinal mindent,hogy az egesz delutan szabad legyen a setara kulonosen most,hogy kijott a jo ido.
Meg ha en setalni megyek akkor 2-3 km-eket megyunk.
Most koltozott mellenk egy orosz csalad annyi idos a kisfiuk mint a mienk.Mar egy par szot beszelgettunk a teraszon de o nem szokott setalni a gyerekkel,hanem kiteszi a teraszra aludni,ha nem vasarolni kell vagy fontos dolgot akkor folosbe nem megy le.Pedig a ferje is mindig mondja neki.Ugy dontottem,hogy egyszer atrobogunk hozzajuk egy talca suti kiseretevel megismerkedni aztan ha o nem vevo ra akkor hagyom a csudaba.Ramenos nem akarok lenni es vegulis mi tok jol megvagyunk a kisfiammal egyutt is.
9 honapos kisfiu anyukaja
Kedves 16.01.
Írtam privit.
üdv
Én tatabányai vagyok,nekem se megy az ismerkedés,én pont az az anyuka vagyok aki nem szeret nagyon babatémákról beszélni arra ott vannak a rokonok :)
Barátnők már rég nincsenek,ők még élik a világukat!
Sokszor nagyon egyedül érzem magam,hiányoznak a nagy beszélgetések stb.
Szia!
Én is szívesen ismerkednék, mi is X. kerületiek vagyunk, Kada u.
Ti melyik részén laktok?
18.56 !
Köszi
Írtam privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!