Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit jártok össze más...

Mennyit jártok össze más babákkal, anyukákkal? Játszótéren vagy máshol szövődtek az ismeretségek?

Figyelt kérdés
10 hós a babám, úgy "bandáznék" csak nehezen ismerkedek. Mondjuk eddig nem nagyon játszótereztünk, most kezdjük.
2010. ápr. 2. 13:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Én is egyedül megyek a babussal sétálni.Má attól rosszul vagyok,hogy ha jön szembe egy anyuka babakocsival,és engem jól végigméreget.Amikor meg mellém ér,úgy bámul a gyerekre,hogy majdnem ráburul.Aztán amikor elhagy minket,gondolom még 20-szor visszafordul.Ilyenkor arra gondolok:Ugy sz.rok megfordulni.Úgyhogy maradunk mi ketten a babussal.
2010. ápr. 2. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon lehet a mai világban barátságot kötni, sok az irigy ember. Én 1 anyukával tartom a kapcsolatot, csak az a baj, hogy az érdeklődésünk ég és föld. Csak a babatéma tart minket össze. A másik meg az, hogy az én gyerekem 1 évesen naponta 2szer alszik, és mindig akkor mikor a többiek alszanak. Délután van kint a játszótéren mindenki, de apa akkor jön haza és mi szeretünk délután együtt lenni.Szóval itt sincs sok bandázás. Nyíregyháza
2010. ápr. 2. 14:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Én bandáznék:-) XI.ker? Valaki? A fiam 7 hós:-)
2010. ápr. 2. 15:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, én bandázok veled, ha közel laksz:))

Kőbánya melyik része? Én Liget tér:)

ҝ

2010. ápr. 2. 16:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hat en sem bandazok,mert nem tudok,kivel.

Kulfoldon elek,a panel ahol elunk tele van kisbabaval,kisgyerekkel de itt mindenki jol el van magaba.

Ami engem zavar,hogy nem viszik setalni a gyerekuket en meg az a fajta anyuka vagyok aki reggel korabban felkel megcsinal mindent,hogy az egesz delutan szabad legyen a setara kulonosen most,hogy kijott a jo ido.

Meg ha en setalni megyek akkor 2-3 km-eket megyunk.

Most koltozott mellenk egy orosz csalad annyi idos a kisfiuk mint a mienk.Mar egy par szot beszelgettunk a teraszon de o nem szokott setalni a gyerekkel,hanem kiteszi a teraszra aludni,ha nem vasarolni kell vagy fontos dolgot akkor folosbe nem megy le.Pedig a ferje is mindig mondja neki.Ugy dontottem,hogy egyszer atrobogunk hozzajuk egy talca suti kiseretevel megismerkedni aztan ha o nem vevo ra akkor hagyom a csudaba.Ramenos nem akarok lenni es vegulis mi tok jol megvagyunk a kisfiammal egyutt is.

9 honapos kisfiu anyukaja

2010. ápr. 2. 16:45
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves 16.01.

Írtam privit.

üdv

2010. ápr. 2. 17:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Én tatabányai vagyok,nekem se megy az ismerkedés,én pont az az anyuka vagyok aki nem szeret nagyon babatémákról beszélni arra ott vannak a rokonok :)

Barátnők már rég nincsenek,ők még élik a világukat!

Sokszor nagyon egyedül érzem magam,hiányoznak a nagy beszélgetések stb.

2010. ápr. 2. 18:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szívesen ismerkednék, mi is X. kerületiek vagyunk, Kada u.

Ti melyik részén laktok?

2010. ápr. 2. 18:56
 19/19 A kérdező kommentje:

18.56 !

Köszi

Írtam privit.

2010. ápr. 2. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!