Kamaszok, ti mennyire bíztok meg a neten megismert emberekben?
Az egyik legjobb barátnőmet egy MMORPG játékban ismertem meg. Először csak azt tudtam hogy merre lakik (elég messze tőlem), és hány éves. Együtt játszottunk, aztán "bemutatta" a barátját, aki szintén metinezett. :D Így megvolt a kis csapatunk, aztán jóban lettünk, MSN címet cseréltünk, megtudtuk egymás igazi nevét, képet is láttunk egymásról. Aztán a lány szakított a fiúval, és maradtunk ketten. Nagyon jó barátnők lettünk, már a problémáinkról is el tudtunk beszélgetni, és nem csak együtt kockultunk.
Ennek több mint 3 éve, 19 nap múlva találkozunk először, egy tábor keretein belül (eddig nem volt rá lehetőség a távolság miatt). Nagy az izgalom. :D Nem lehetek benne biztos, de remélem, hogy olyan a valóságban, mint az interneten.
Egyébként nem ő az egyetlen akivel jóban vagyok a világhálón keresztül. Nem vetem meg az internetes ismerkedést, barátkozást.
1 hete egy nagyon jó fej lányt ismertem meg itt gyakorin, szeretek vele beszélgetni.
Nem vagyok bizalmatlan, de természetesen az elején mindenkivel tartom a távolságot, és ők is velem. Nem adom ki rögtön a címem, nem láthat rólam képet, de idővel igen, ha nem ununk egymásra az illetővel. :D Mert legtöbbször egy adott témáról elbeszélgetünk, aztán békén hagyjuk egymást.
15/L
Két részre szedhetjük a barátokat: online és offline. Az online barátokban pontosan addig bízom, ameddig ez nekem nem árt, gondolok itt pénzkicsalásra, idő hiábavaló elvesztegetésére stb. Ha a megnyilvánulásai tetszenek, akkor online a barátom lesz. Ha azt mondja, vietnámi veterán, bánom is én, legyen az. Mi a legrosszabb, ami történhet? Az, hogy pár hónap múlva kiderül, hogy hazudott? Aki ilyenen kesereg, az nézzen körül a világban és örüljön, hogy ez a legnagyobb baja. Azt a pár hónap boldogságot pedig adja oda, nagyon szépen kérem, bárki másnak.
Az onlineból offline barátba való változást pedig csak _nagyon_ óvatosan ajánlom.
18F
Nem nagyon szoktam ismerkedni, de a legjobb barátaim innen, gyakoriról vannak. :) Egy fiú, aki a legaranyosabb gyerek, akivel valaha beszélgettem, fb-n is szoktunk néha beszélni, tudja, hogy nézek ki, én is hogy ö hogy, szoktunk képeket mutatgatni egymásnak. :) Egymás nevét, városát tudjuk, de még nem találkoztunk személyesen.
És egy lány, akiröl már mindent tudok, csak a nevét nem, és hogy hogy néz ki. Nem találtuk fontosnak. Tudja, melyik városban élek, hány éves vagyok. Én is ezeket róla. De legjobb barik lettünk, mindent megbeszélünk. :)
15/L
Több nagyon jó barátnőm is van internetről. Megbízom bennük, mert tudom, hogy nem fake profiljuk van, képet is láttam róluk, ők is rólam. Tudunk a mindennapi problémáinkról is beszélgetni, vagy a közös kedvenceinkről, de akár a vízilabda-világbajnokságról is. :D Egyikükkel tavaly nyáron egy találkozást is összehoztunk, azóta is csak mélybb lett a barátságunk. Eleinte viszont borzasztóan óvatos vagyok, képet, facebook-ot sem adok meg csak úgy.
14/L, 12-15 évesek a netes barátaim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!