Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok. Ti jártok/ jártatok...

Kamaszok. Ti jártok/ jártatok pszihologusnál? 15/L

Figyelt kérdés
Ha igen miért voltatok?? Kort is kérek..
2013. júl. 18. 11:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én már lassan 2 éve járok. 11 évesen új osztályba kerültem, ahonnan kiutáltak, és elég súlyosan depressziós lettem. Önbizalmam nulla lett, egy barátom sem volt 11-12-13 évesen, rengetegen rengeteg dolgot vártak el tőlem, és én is magamtól, mindemellett hiperérzékeny vagyok, és szépen összezuhantam és elhagytam a régi önmagam...

A segítség látszik. :)

16(lassan17)/L

2013. júl. 18. 21:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Én nem járok,de néha gondolkozok,hogy kéne. Ugyanis félek elég sok dologtól,főként a képzeletemtől és a képzeletem szüleményeitől. De amúgy szeretem magam feldolgozni a problémáimat.

15L

2013. júl. 18. 21:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Jártam és szerettem is járni. De úgy vagyok vele, hogy kell valami baj, szóval nem "kezeltetem" a szorongásomat. Amúgy vagdosás miatt jártam főként, meg azért, mert érzékeny vagyok.
2013. júl. 18. 23:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Jártam. Anya elvitt, mert leromlottak a jegyeim, ráadásul történt velem egy-két dolog.

De nekem nem tudott segíteni, sőt igazából rengeteg mindenről nem is tudtam beszélni neki. Amúgy súlyos depressziót diagnosztizált.

15. Lány.

2013. júl. 19. 13:13
 15/17 anonim ***** válasza:

igen,járok,szoc.fóbia miatt,2.alkalommal voltam tegnap,és sokat segít:)

15L

2013. júl. 19. 22:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Voltam rgyszer úgy 2 éve mert szopom az ujjamat és rá akartunk jönni hogy miért.Azt mondták hogy el kéne mennem egy egy hetes kurzusra, de nem akartam 1 hétig hiányozni a suliból, meg úgy amúgy sem akartam egy hetet egy rakás ismeretlen gyerekkel tölteni.Azóta már biztos hogy az ujjszopás akkor van ha ideges vagyok.

Meg az elmúlt tanévben is el akartak vinni mert képtelen voltam 1,5 év után beilleszkedni az osztályba.Pedig tényleg nem velem volt a gond hanem az osztálytársaim voltak hülyék.Inkább nekik kellett volna pszichológus.Ez a probléma pedig meg lett oldva azzal hogy mivel úgyis nyolcadikos voltam, felvételiztem egy másik gimnáziumba.

15/l

2013. júl. 21. 02:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Én tavaly novemberben voltam egy alkalommal. Előtte 2 családtag meghalt,majd egy ájulás miatt kórházba kerültem,amit nem igazán tudtam feldolgozni. Kb. 4-5 pánikroham jött rám,ilyenkor 2-3 órán át sírtam,hogy meg fogok halni meg ilyesmik. Folyton orvoshoz akartam menni minden apróság miatt,mert én biztosan halálos beteg vagyok. Aztán amikor a pánikbetegség fizikai tünetei is előjöttek (szívdobogásérzés,hányinger,kézremegés,stb.) akkor anyummal elmentünk pszihológushoz. Tök jót beszélgettünk,személyiségteszteket kellett kitöltenem meg ilyesmik. A végén a hölgy annyit mondott,hogy "ez a gyerek egy életművész,tökéletesen meg tudja oldani a problémáit,csak most kicsit nehezebb időszakot él,ki fogja heverni." Így is lett. Nem volt több pánikrohamom és azóta is teljesen rendben vagyok :) 14/L
2013. aug. 4. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!