Kamaszok, milyen sulitáskátok lesz jövőre, milyet szeretnétek?
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit korai, de kíváncsi vagyok:) Általános, középsuli... minden jöhet!2013. júl. 18. 19:25
12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is a tavalyi lesz, 8.os leszek.:) Linkelhettek képet is :D
2013. júl. 19. 12:30
13/32 anonim válasza:
Marad az ami volt, egy kék C&A hátizsák : )
14/32 anonim válasza:
Marad a tavalyi. 3 évet már kibírt, még 1 évet nem ártana. :D
15/32 anonim válasza:
16/32 anonim válasza:
Még csak elképzeléseim vannak, de tervezek kétféle táskát beszerezni: egy sötétrózsaszín vagy mályvaszín dizájnos válltáskát, mindenféle csicsa nélkül. És egy olyan batyutáskát, amit a Claire's-ben lehet kapni többfélét. Próbálok strapabíróbbat keresni, és szép színes mintásat. :)
17L 11. osztály lesz
17/32 anonim válasza:
Nekem egy fekete válltáska, virágos mintával. Tudom-tudom nem jó a gerincnek satöbbi. de nekem tetszik és nagyon jól bírom az ilyeneket :D
eddig meg egy rózsaszín + fehér kockás hátitáskát hordtam :D
18/32 anonim válasza:
19/32 anonim válasza:
Egy oldaltáska, ilyen lilás, fekete rózsaszínes színekkel.:) Ormi a márkája.xd
Hetedikes leszek.
12/L
20/32 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!