Kamaszok, milyen sulitáskátok lesz jövőre, milyet szeretnétek?
Nekem marad a tavalyi. Én tanév közepén vettem azt mert ami volt azt ellopták még az őszi szünetbe. Szerencsére semmi értékes nem volt benne csak pár használt ruha amit egy ismerősömtől kaptam és a húgomnak vittem éppen.
Akkor az a táska több mint 1 éves volt simán kibírt még volna 1 évet ezért nem váltottam le, de amikor eltűnt akkor vettem egy oldal válltáskát olyan férfiasat mert abba jobban elfértek a nagy füzeteim meg könyveim és elég nagy hely volt benne a kajának meg a sportcuccaimat is beletudtam tenni. Az nagyon jól bírja semmi baja nincs, pedig elég sok mindent túl élt mert kirándulásokra is abba vittem a cuccaimat meg volt amikor vagy 15 kilónyi súlyt vittem benne, és simán kibírta.
Nincs szívem lecserélni ezért is tartom meg, igaz hogy nem valami agy divat, de amire nekem kell arra tökéletes.
Ami tavaly is. :) Még a nővéremé volt kb. 4-5-6 éve, aztán tavaly kikönyörögtem tőle. Egy eastpak, olyan katonazöld színű sima "hátizsák". Megy hozzá a honvéd kitűzőm :P
16L, 11. osztályba megyek. :)
nekem egy sima lila kockás hátitáskám van.
De be akarok szerezni egy sima fekete iskolatáskát,csak sehol sem találok... :( (úgyhogy ha valaki lát valami boltban szóljon nyugodtan :D)
16l
nekem marad a Fila hátizsák :D
11.-es leszek
16/L
nekem is marad, ami volt :)
Converse oldaltáska :) tudom, hogy nem tesz jót az ember hátának, de nem kell sok cuccot vinnem sose :) bent hagyhatjuk a könyveinket a tanteremben a zárható szekrénybe, így mindig csak annyi van nálam, amiből az adott napon írunk+enni és inni való :)
10.-et kezdem gimiben
Vagy az, ami hetediktől, egy barna Converse hátizsák
Vagy ha találok egy új hátizsákot ami tetszik, akkor az
És a kék Converse oldaltáskám, szintén hetediktől van meg, azokra a napokra, amikor nincs sok cuccuck.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!