Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én érzek így?

Csak én érzek így?

Figyelt kérdés
Kicsit már várom az iskolát. Hogy a tanárok agyára menjünk, hogy minden normális legyen... mikor kikapjuk a brutálisan rossz dolgozatokat.:D Meg ilyesmi. Persze szeretek itthon lenni, meg jó már egy kis nyugi a sok tanulás után, de én biztos nem fogok bánkódni, ha el kezdődik az iskola. (mondjuk 7.osztályt kezdem, szóval elég nehéz lesz.:D). Természetesen az ismerőseim közül senki nem érez így.xddd Van olyan, aki még várja az iskolát?:D

2013. júl. 17. 07:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem csak te érzel így :) Igaz ahogy olvastam a kommenteket én egy kicsit idősebb vagyok, én már az utolsó évemet kezdem a középiskolában. De nagyon várom :)
2013. júl. 17. 17:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam, köszi a válaszokat!
2013. júl. 17. 18:21
 13/17 anonim ***** válasza:
hetediket,meg nyolcadikot meg még valamennyire középsulit is vártam. Most így tizediket már nagyon nem. Útálom az osztályt így az utolsó amit kívánok most,hogy velük legyek egy napig összezárva
2013. júl. 17. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon várom már, egyedül vagyok egész nyáron, ott legalább lesz kivel beszélnem, folytatódnak azok a hangulatos angolórák, a többin meg kiidegelhetjük a tanárokat :D
2013. júl. 18. 23:54
 15/17 anonim válasza:

én 8.-ba megyek..

nagyon nem várom..de akarok már suliba menni

igaz néha néha lehetne egy egy hónapos szünet :P

2013. júl. 19. 14:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is várom! Általában úgy szokott lenni, hogy július vége felé annyira megunom a nyarat, hogy sokkal szívesebben mennék iskolába végre. Most is örömmel átugornám ezt az utolsó hónapot a szünetből... :)

Csak aztán attól félek, hogy megbánom az egészet, mert kikészülök a sok tanulástól, a témazáróktól és az osztályommal sem a legjobb a kapcsolatom. De ilyenkor nyáron mindig várom a sulit...

2013. júl. 23. 16:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A 10. osztályt kezdem, 15 éves lány vagyok.

2013. júl. 23. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!